gas Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 venčil jsem dnes našeho trhače, tak jsem po cestě v letu bliknul pár motivačních hovadin
NIGHTinGALE Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Moc hezká dvojička a fotky taky O.K. Hlavně ty GMT mě berou, ta zelená ručka je parádní. Ale pamatuju dobu (a není to tak dávno), kdy jsi tvrdil, že pokud bys měl Rolády, že by tě dodavatelé měli za zloděje.A ejhle, ty sis koupil hnedle dvoje. Čekáš, že se navzájem vynegují?
Baker Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Skvela kombinace, jedny pekne doplnuji druhe. Gratuluju.
jankoxxx Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 6:06, 'NIGHTinGALE' napsal: Moc hezká dvojička a fotky taky O.K. Hlavně ty GMT mě berou, ta zelená ručka je parádní. Ale pamatuju dobu (a není to tak dávno), kdy jsi tvrdil, že pokud bys měl Rolády, že by tě dodavatelé měli za zloděje. A ejhle, ty sis koupil hnedle dvoje. Čekáš, že se navzájem vynegují? na to sa da najst lahke riesenie. do prace si moze kupit nejake svihacke MPM Prim
gougy Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 6:06, 'NIGHTinGALE' napsal: Čekáš, že se navzájem vynegují? Kdyby s tím byl problém, tak přinejhorším do Olmiku zajedu a pomůžu. Jsem prostě hodný a ochotný
sery.vlk Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Fotky i objekty focení za 1!- k tomu dotaz, co dělá trhač, zatímco si páníček hraje s foťákem a hodinkami, to ho uspáváš?
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Zdar Gaziku krásně paseš na luoce vypasené rolexy , jsem rád, že tě přešly p....é nápady a šel jsi do korunky... Jsou to noffky spojené s wienerschnitzelem und apfelstrudlem nebo jsou ze země mrakoušovy??? A neměl bys trénovat? Termín se blíží...
gas Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Nig: vsem rikam, ze to jsou fejky Vlk: dam " povel " a bigl zacne zvykat travu, cili neprudi Tom: skoro novky od mrakouse, po rizku budeme nakupovat pro zenu, jinak mam nejake problemy, tak jdu zitra na zatezove, srdecni testy, do maratonu tyden a nerad bych tam padnul a neuzil si new akvizice jo a zase neco chystam Upraveno 9. září 2010 uživatelem gas
gas Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 7:22, 'Baker' napsal: Skvela kombinace, jedny pekne doplnuji druhe. Gratuluju. Diky, taky me prijde, ze je to vyvazena, doplnujici se dvojka
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 20:22, 'gas' napsal: Tom: skoro novky od mrakouse, po rizku budeme nakupovat pro zenu, jinak mam nejake problemy, tak jdu zitra na zatezove, srdecni testy, do maratonu tyden a nerad bych tam padnul a neuzil si new akvizice jo a zase neco chystam jenom jestli neztrácíš morál, musím ti zavolat a podpořit tě... taky jsem samo zvědavý
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 20:22, 'gas' napsal: ... Vlk: dam " povel " a bigl zacne zvykat travu, cili neprudi ... Až tohle naučím celou rodinu, těšte na "Pochlubte se novými přírůstky"! Jdu na to!
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Při pohledu na ty GMT vždycky lituju, že jsou mně malý... Ale i tak by mně na nich scházel antireflex. Ovšem to je jedinej, drobounkej šrámek na kráse.
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 čeče na tebe je tam toho matriálu ještě moc, ty bys v poho unosil 31mm datejusty
skalis Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 21:01, 'Kalifx' napsal: Při pohledu na ty GMT vždycky lituju, že jsou mně malý... Ale i tak by mně na nich scházel antireflex. Ovšem to je jedinej, drobounkej šrámek na kráse. Maly? Kalife, antireflex tam aspon na kousku skla je . zdroj/source: www.rolexforums.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se