Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc hezká dvojička a fotky taky O.K. Hlavně ty GMT mě berou, ta zelená ručka je parádní.

Ale pamatuju dobu (a není to tak dávno), kdy jsi tvrdil, že pokud bys měl Rolády, že by tě dodavatelé měli za zloděje.

A ejhle, ty sis koupil hnedle dvoje. Čekáš, že se navzájem vynegují? :D

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 6:06, 'NIGHTinGALE' napsal:

Moc hezká dvojička a fotky taky O.K. Hlavně ty GMT mě berou, ta zelená ručka je parádní.

Ale pamatuju dobu (a není to tak dávno), kdy jsi tvrdil, že pokud bys měl Rolády, že by tě dodavatelé měli za zloděje.

A ejhle, ty sis koupil hnedle dvoje. Čekáš, že se navzájem vynegují? :D

na to sa da najst lahke riesenie. do prace si moze kupit nejake svihacke MPM Prim :)

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 6:06, 'NIGHTinGALE' napsal:

Čekáš, že se navzájem vynegují? :D

Kdyby s tím byl problém, tak přinejhorším do Olmiku zajedu a pomůžu. Jsem prostě hodný a ochotný ;)
Odesláno

Zdar Gaziku krásně paseš na luoce vypasené rolexy :), jsem rád, že tě přešly p....é nápady a šel jsi do korunky... Jsou to noffky spojené s wienerschnitzelem und apfelstrudlem nebo jsou ze země mrakoušovy??? A neměl bys trénovat? Termín se blíží...:)

Odesláno (upraveno)

Nig: vsem rikam, ze to jsou fejky :D

Vlk: dam " povel " a bigl zacne zvykat travu, cili neprudi :)

Tom: skoro novky od mrakouse, po rizku budeme nakupovat pro zenu, jinak mam nejake problemy, tak jdu zitra na zatezove, srdecni testy, do maratonu tyden a nerad bych tam padnul a neuzil si new akvizice :) jo a zase neco chystam :D

Upraveno uživatelem gas
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 20:22, 'gas' napsal:

Tom: skoro novky od mrakouse, po rizku budeme nakupovat pro zenu, jinak mam nejake problemy, tak jdu zitra na zatezove, srdecni testy, do maratonu tyden a nerad bych tam padnul a neuzil si new akvizice :) jo a zase neco chystam :D

jenom jestli neztrácíš morál, musím ti zavolat a podpořit tě... taky jsem samo zvědavý :)

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 20:22, 'gas' napsal:

...

Vlk: dam " povel " a bigl zacne zvykat travu, cili neprudi :)

...

Až tohle naučím celou rodinu, těšte na "Pochlubte se novými přírůstky"! Jdu na to! :lol:
Odesláno

Při pohledu na ty GMT vždycky lituju, že jsou mně malý... Ale i tak by mně na nich scházel antireflex. Ovšem to je jedinej, drobounkej šrámek na kráse. :)

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 21:01, 'Kalifx' napsal:

Při pohledu na ty GMT vždycky lituju, že jsou mně malý... Ale i tak by mně na nich scházel antireflex. Ovšem to je jedinej, drobounkej šrámek na kráse. :)

Maly? Kalife, antireflex tam aspon na kousku skla je :).

zdroj/source: www.rolexforums.com

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...