grga_pitic Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 Ačkoliv mám hodinkový rozpočet pěkně prošvihlý, objednal jsem si právě toto ? Má někdo ? jaké zkušenosti ? https://www.kronium.cz/index.php?act=viewPr...rod&productId=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 Na webové stránce mě vysloveně zaujalo tvrzení, že hodinky mají: dýnko hodinek s minerálním sklýčkem Tak na to sklÝčko bych se možná nechal chytit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 23. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 tak sklýčka jsem si nevšiml, ale myslim ze k jeansům mohou vypadat ok, sklýčko nesklýčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 to je fakt, já bych asi šel do černého ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 23. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 Přemýšlel jsem o tom, ale připadají mi trochu usedlé. Spíše k obleku a tentokrát jsem chtěl hodinky k oblečení pro volný čas. A modřené ručičky a modrý pásek budou myslím ok :-)))Ale uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 Potom ked ich budes mat doma, tak sem daj neake foto ako ich mas na ruke :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2006 Já si dnes na Kroniu předobjednal Bombardiery, pokud budou na skladě, což se zítra dozvím, jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 24. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2006 Rad bych poslal foto co nejdříve, ale má objednávka má status "čeká na zpracování" fuck :-) už bych je rád měl na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2006 Já si dnes na Kroniu předobjednal Bombardiery, pokud budou na skladě, což se zítra dozvím, jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2006 tak se mi ozval p. Zandl a zítra se zřejmě stanu šťastným majitelem Azimuth BombardierIII :lol: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2006 Gratuluji. Teď jsem mu zrovna psal a ptal se na JagdBomber, zatím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2006 tak se mi ozval p. Zandl a zítra se zřejmě stanu šťastným majitelem Azimuth BombardierIII :lol: . To je fofr. Já se těšil 2 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2006 tak se mi ozval p. Zandl a zítra se zřejmě stanu šťastným majitelem Azimuth BombardierIII :lol: . To je fofr. Já se těšil 2 měsíce mám štěstí, jsou na skladě. ovšem, štěstí přeje připraveným:D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2006 tak se mi ozval p. Zandl a zítra se zřejmě stanu šťastným majitelem Azimuth BombardierIII :lol: . To je fofr. Já se těšil 2 měsíce mám štěstí, jsou na skladě. ovšem, štěstí přeje připraveným:D. Vítejte do klubu. Sériové číslo 023 vás zdraví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2006 Mám je. Číslo 059. Jsou krásnější než jsem čekal. Jen nevím jestli už se pro ně nemá používat výraz "náramkové hodiny" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2006 Tak sem hoď nejakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2006 Jestli se k tomu dostanu, tak snad přes víkend. Ale pár fotek už tady někde na foru je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2006 taaak dneska dorazily - na poště jsem si vystál frontu, ale super. Už je mám na ruce. K jeansům ideální. pokud se mi to povede zítra pošlu foto. zatím velká spokojenost :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 Mohl bych poprosit grga-pitice o nějakou fotku těch Arcádií , jsou to určitě krásné hodinky a je škoda, že na fóru ještě není žádné "in action" foto. Díky K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 15. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2006 poslu zitra - nafotim a poslu stejne jako ty Burany :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se