little_w Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 ja treba do archivu prodeju obcas koukam. vetsina inzeratu ma vsechny dulezite udaje na jednom miste, coz se opravdu hodi. najit treba ucelene informace (rozmery, typ kalibru, fotka) o nekterych typech Poljotu (ktere uz se nevyrabi) se ukazalo jako tezky problem a pomohl az chronomag. i cenova indikace se sem tam hodi. jak uz tady padlo, tohle je primarne diskuzni forum, ne prodejni. takze FU muze zkusit ledacos, ale nemyslim si, ze to je pruchodne. ja bych nic nemazal. a uz vubec ne (z principu) kvuli tomu, ze jednou, mozna, treba, potencialne, snad, se nejakej ourada zblazni a bude chtit stourat...! 1 1
Koza_c Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Nebo by si kazdy prodejce mohl svoji inzerci editovat ci uplne odstranit sam. 1
XXXfazerXXX Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 No potom ještě v chlubírně pozměníme trošku slovník... "Tohle nejsou moje nové Breitlingeny, které jsem minulý týden nekoupil od spajdyho, který - jak víte, je nevlastnil asi osm dní poté, co se jich nezbavil sibiřan, protože mu nepřišly malý" a v inzerci: "Nabídka na neprodej platí pouze do doby, než YPO neneprodá ty rolády" To už je lepší v těch cenových indikacích přejít na kapříky, a v označení hodinek na nějaké šifrované kódy - třeba právě cukrárenské. "Vyměním jednu palačinku s uchem s domácí nádivkou za nějakou dobrou roládu nejlíp se zelenou polevou". dobry ....sem si malem hubu natrch
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 mně by spíše zajímalo jak si vedou účetnictví někteří kamenní prodejci, když dostanete k hodinkám za 150t účtenku, která se používala v roce 85 v zelenině a tam to bylo ještě férový, protože to jelo do kopie přes kopírák a napichovalo se to na hřebík 2
XXXfazerXXX Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 co to mas zas za hovado v tom avataru..............ja mam taky pripravenou novou fotku je to trosku nostalgicka vzpominka na skok do pisku a hlavne CHLUP IS NOT DEATH,lec na novym foru se mi nejak nevede ji zmenit
911 Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 co to mas zas za hovado v tom avataru..............ja mam taky pripravenou novou fotku je to trosku nostalgicka vzpominka na skok do pisku a hlavne CHLUP IS NOT DEATH,lec na novym foru se mi nejak nevede ji zmenit dan mi rikal, ze sportujes, ale ze skaces do pisku to by me nenapadlo.nevypadas veru zle
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 (upraveno) co to mas zas za hovado v tom avataru. maskování před Tadou, ale bylo mi to k h***u http://www.youtube.com/watch?v=8XKbqIAJtBg Upraveno 16. září 2010 uživatelem YPO 1
XXXfazerXXX Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 FAJN STORY,TO NEZNAM,JA ZAMRZ NA STEPANCE A BERTIKOVI........UZ PO ME JEDE I 911---JAKO BY NESTACIL TEN UMOUNENEJ BRATRANEK LOCHOCHOL
cejny Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Ja bych FU preventivne dal jen prohlaseni (tvoje soukrome veci, ktere si sam vyuzival, delsi dobu vlastnil, sbirkove predmety, kamose bych do toho moc netahal- zbitecne info, ucty nemas, veci byly delsi dobu doma a ty takove veci neskladujes, tecka), jedine pokud jim to nebude stacit tak bych jim dal dalsi papiry. Oni ti musi dokazat ze to bylo za ucelem zisku, nejsi povinej je zasobovat dukazi, ktere proti tobe nakonec pouziji. Jinak je to tezky, statni sprava je kolikrat o tom ze neco chces a nemas kolikrat poradnou oporu v zakone. Kolikrat je to tak ze text zakona (for je ze k zakonum existuji cele knihy, kde se resi co tim vlastne basnik minil, nakonec se sejdou dva pravnici a kazde vyklada neco jineho) je na vode, ale protoze to dotycne musi delat tak to proste neresi a dela to co chtej sefi (male pan). Proste se zneuziva toho, ze lidi kolikrat nemaj paru o co go. Urcite se vyplati delat slusnaka, ale ne jim na sebe dodat dukazni material, ktery proti tobe pouziji, proste se to nesmi prehanet. PS: Tvrdit jim muzes cokoliv, na nich je aby ti dokazali ze to tak nebylo, coz neni zrovna jednoduche.
XXXfazerXXX Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 ty wole Ricousi-co je s tebou-uz dva dny si tady ani neskrab......................to smrdi vazbou
Bert Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 ty wole Ricousi-co je s tebou-uz dva dny si tady ani neskrab......................to smrdi vazbou Tuším, že R je v zahraničí....
honza71 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Tuším, že R je v zahraničí.... Tak přeci jen v něčem jede. No snad si vybral správnou destinaci, on Mezinárodní zatykač a Smlouva o vzájemném vydávání zločinců nejsou žádná p...l. Upraveno 17. září 2010 uživatelem honza71
B.F.G. Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Tuším, že R je v zahraničí.... Na Krymu?
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Tak přeci jen v něčem jede. No snad si vybral správnou destinaci, on Mezinárodní zatykač a Smlouva o vzájemném vydávání zločinců nejsou žádná p...l. tak v JAR je dobře a může s Radovanem na Table Mountain hrát poker + se při tom se drbat na prostatě (kontejnery s Adhidasem pro skvotrkempy přijedou záhy po vodě ) - heh
ricous Odesláno 17. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Se fakt bavim... :-) Lezim ve vane na hotelu v Cannes, dcera cuci na TV (Hanebni pancharti) a ja serfuju na netu pres iPhone (at zije Wifi). V pondeli tam razim a jsem fakt zvedavej, pred FU CZ neni uniku... 1
ricous Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tak, hotovo (snad).Nakonec jsem byl u jiné paní, než se kterou jsem minulý týden komunikoval a měl jsem štěstí - kromě toho, že byla velmi sympatická, byla i ochotná a hodná.Zapotřebí byla spousta věcí - od Aukra jsem si za každý rok vyžádal seznam prodaných věcí, od zaměstnavatele daňové přiznání za každý rok včetně kopií případných odpočtů (hypotéka, úvěr ze stavebního spoření, důchodové a životní pojištění apod.)a mnou sepsané čestné prohlášení (nejedná se o mou živnost, prodával jsem předměty z mé sbírky či přebytečné věci běžné spotřeby). Paní vše zkontrolovala a dala se do počítání mého daňového přiznání. Nakonec zjistila, že daně byly mým zaměstnavatelem za zmíněné dva roky odvedeny špatně a že mi ještě pošlou 514,- Kč...Prý se jedná o akci nařízenou "vrchností", snad dokonce MF, kde i vytipovali prodejce. Nemají seznam prodaného zboží, pouze částku a počet aukcí.Díky všem, kteří jste mi zde a přes SZ pomáhali!
XXXfazerXXX Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tak, hotovo (snad). Nakonec jsem byl u jiné paní, než se kterou jsem minulý týden komunikoval a měl jsem štěstí - kromě toho, že byla velmi sympatická, byla i ochotná a hodná. Zapotřebí byla spousta věcí - od Aukra jsem si za každý rok vyžádal seznam prodaných věcí, od zaměstnavatele daňové přiznání za každý rok včetně kopií případných odpočtů (hypotéka, úvěr ze stavebního spoření, důchodové a životní pojištění apod.)a mnou sepsané čestné prohlášení (nejedná se o mou živnost, prodával jsem předměty z mé sbírky či přebytečné věci běžné spotřeby). Paní vše zkontrolovala a dala se do počítání mého daňového přiznání. Nakonec zjistila, že daně byly mým zaměstnavatelem za zmíněné dva roky odvedeny špatně a že mi ještě pošlou 514,- Kč... Prý se jedná o akci nařízenou "vrchností", snad dokonce MF, kde i vytipovali prodejce. Nemají seznam prodaného zboží, pouze částku a počet aukcí. Díky všem, kteří jste mi zde a přes SZ pomáhali! nemas zac,kdyz budes zas neco potrebovat,klidne napis
Jay Doll Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tak blahopřeji, nakonec jsi ještě dostal od nich dárek ve formě 514,- Kč Tohle jsem dycky některým lidem záviděl. Podají si daňové přiznání a inkasují desetitisíce Korun nazpět
spiderer Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Richarde super, jsem rad, ze to dobre dopadlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se