Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele kamaradi, po letech zde strávených jsem byl opet nucen prodat milovane a definitivni Panerai a zcela jsem propadl fenoménu jmenem Rolex.

Diky tomuto foru jsem uz měl milované Omegy, Diplomatky, Breitlingy, Panerai a já nevim co jeste..............ted je to Rolex GMT Master II.

Já se vás ptám, kam až tohle povede? Co jako bude dál?

Moji pritelkyni uz nevysvetlim, ze to jsou hodinky za pár korun, v práci jsem za snoba, kterej nemá ani vlastní auto, ale hlavně že má Rolády, mu šéf na mě divně kouká, klienti si myslí, že mě asi dost přeplácej, moje matka zitra zjistí, že nosím hodinky za kilo a zabije mě Posted Image

Jenze se tomu nedalo ubranit, přesto kdyz jsem je videl, tak vsechno bylo proti - provařená značka, ne uplne pozitivni konotace, malej prumer, apod. Jenze jsem nemohl spát, jíst, nic, dokud jsem je nekoupil. A světe div se, prumer je super, krasnej a decentni, zpracovani hodinek je bomba a machrindex je total. Ta aura kolem nich je kolosální. Akorát vetsina lidi konstatuje, ze jsem se uplne posral!!

Takze vam, kteri me tady ovlivnujete uz pár let, chci vzkázat...........relax........rolex.........**** off!!!!!!!!!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

No vidíš, že to jde :) Gratuluju!

Jen je máš nějaké na těsno, klidně si je povol. Oni nespadnou :D

Neboj, mám je navolno, jak to mám rád, jen blbě fotím Posted Image

Odesláno

Tak mne napadá, že next step bude PP a rozbití všech současných soiciálních vazeb. To už budeš úplně svobodný. Bez kamarádů, práce, partnerky...možná budeš muset oželet i  vlastní bydlení, ale co...  :gora:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsem zvědavej, kdy vás ty rolády přestanou bavit a postoupíte do další fáze. Která má podle mě dvě varianty. Buď si koupit opravdu pořádné a pořádně drahé hodinky (jako třeba uvažuje džejdol) nebo se vrátit ke kořenům a nosit nějakou vintážní nebo velikostní a vzhledovou klasiku.

Odesláno (upraveno)

Rikal jsem si, ze Rolexy nejsou pro me, nemam na to věk, postavení, práci, koule, apod. ale je to blbost..............jsou krásný a krásný hodinky ke mě prostě patřej Posted Image

No kam dál nevim a ani to nechci řešit, o tom přemýšlím už od Bondovek a vždycky se nějaká cesta najde, tak co!

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...