Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:D ideální velikost :D docela subjektivní míra ....

Hodinky ale opravdu parádní, opticky jim určitě přidává kila ten řetěz, přidej si pár knedlíků :)

Aldo, co to... no tohle .... nevyměnil jsi osobnost za svým nickem ?? :) Ale docela se tyhle nějak "divný" ex damasku podobají. Jen si nejsem jistej, jestli se narodily pro ten řemen, nebo ten provaz.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Ja bych zkusil fialovej, to by byl takovej rozumnej kompromis.

to je vono... v barvě řepy, tím estét nemůže udělat chybu a druhý by mohl být v barvě sójového masa...:D
Odesláno

No, tak jsme si hezky zablbnuli.... vrátíme věci, kde mají být, hračky uložíme a půjdeme spát, ne? :D

nebuď tak püntlich a treochu dopřej i tvým roládám, třeba duhový nato strap by jim náramně seknul :D
Návštěvník Tada
Odesláno

Co mám na Rolexkách? Chlup na číselníku, budou muset k Městkovi :(

Odesláno

Co mám na Rolexkách? Chlup na číselníku, budou muset k Městkovi :(

Máš tam chloupek Christiny Aquilery a remcáš? :lol2:

něco mi uniklo, ty jsi tadouši rolexman???

Máma
Návštěvník Tada
Odesláno

Lib má přehled :) Moje mamka je stižená chronomagorií víc než většina lokálního osazenstva, JLC, Girard-Perregaux a teď i Rolex, do týdne budou asi ještě Glashuette Original nebo Blancpain... :)

Odesláno

A druhá věc je, že pokud jde o machrindex, je Rolex asi nejvýš :)

Tohle je mozna trochu blbe napsane, nevim, vyzni to jako, ze si Rolexy kupuji hlavne ti, co si potrebuji zvysit sebevedomi ;)

Ja tedy prispeju taky svoji troskou do mlyna, na popud jednoho komentare ze sousedniho vlakna - kdosi tam psal, ze Rolex mu sedi na ruku nemeckeho duchodce.

Ja se dival na obrazky dvou zde uvadenych - Milgauss a Deepsea. Kdyz Google Images ukaze nahledy, tak Milgauss mi pripadal jako nejaka Seika. Kdyz si odmyslim logo Rolexu. A Deepsea pro zmenu tuctove potapky za 600Eu.

Vlezl jsem na stranky Rolexu a snazil jsem se co nejobjektivneji vybrat si. Ale, podarilo se. Libi se mi napriklad Day-Date II, a pak mozna jedna verze prave Milgaussu. Jenze porad nevim, proc za ty hodinky davat takove nechutne penize. Obavam se, ze ten cenovy rozdil z velke vetsiny pokryva prave jmeno znacky, z male casti narust kvality. Mozna u manufaktury bych to oduvodnil, u seriovky nikoli.

Jeste jsem se dival, kdo to je ten Hans Wilsdorf, nalezen na Wikipedii, cituji "wanting to provide quality timepieces at affordable prices" - to se mu zrovna moc nepovedlo, co :D

V cem je nakonec Rolex lepsi nez znacky typu JLC, Patek, Audermars atd ? Krome toho, ze je Rolex znamejsi ?

Odesláno

Ano, cenu dela hlavne značka. Tak jako u mnoha jinych vyrobku. Rolex je symbol hodinariny, ikona. První automaticky strojek, prvni vodotesne hodinky, prvni datumka, prvni day-date, prvni GMT a ja nevim co jeste. To vsechno se odrazi v cene - ta je nechutna mozna pro tebe, pro mnoho jinych ne. Neda se rict v cem je lepsi nebo horsi, je to proste Rolex. Panu Wilsdorfovi se to povedlo náramně. Stejne i system s Rolex nadací, apod.

Odesláno

V cem je nakonec Rolex lepsi nez znacky typu JLC, Patek, Audermars atd ? Krome toho, ze je Rolex znamejsi ?

Na tohle neopdpovíš ani po desítkách hodin s jinými magory nad pivem.

"Lepší" je strašně objemný slovo, takže je i není "lepší". Prostě jak v čem.

Povedlo se jim jedno - Rolex je i v tý největší tichomořský díře synonymum "lepších" hodinek.

Návštěvník Tada
Odesláno

Rolex jsou takovy dobry obycejny hodinky na sport a otloukani... Proto jsou dobry

Odesláno

Rolex jsou takovy dobry obycejny hodinky na sport a otloukani... Proto jsou dobry

Aha, mozna bych v tom pripade nemel bydlet v CR a mit rodinu, ze... Protoze hodinky za sto klacku mi az tak obycejny neprijdou. No, ale aspon vim, jak na tom ten Rolex je, krome toho, ze je znamy po celem svete :worried_anim:
Odesláno

Aha, mozna bych v tom pripade nemel bydlet v CR a mit rodinu, ze... Protoze hodinky za sto klacku mi az tak obycejny neprijdou. No, ale aspon vim, jak na tom ten Rolex je, krome toho, ze je znamy po celem svete :worried_anim:

Nojo ale dyť přece tady nikdo nepíše, že Rolex jsou hodinky pro chudý lidi. Jen to, že bydlíš v ČR a máš rodinu tě přece nelimituje ve vydělávání peněz na hodinky, ne? Ale přece nemá význam se pohoršovat nad cenou čehokoli, pokud tu cenu někdo jinej rád akceptuje.
Odesláno (upraveno)

Asi tak. Já bych do rolád šel jen v případě,kdyby dělali digi(nebo ana/digi).....každý dle svého vkusu,možností a chuti ;)

Tak oni digošky udělali, akorát lehce oversized a tah si budeš muset dokoupit..

post-3210-028613800 1306138890.jpg

Upraveno uživatelem gougy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...