Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

K pôvodnej otázke-čo na tých roládach máte?- presne to, že ich máme. Okrem iného ide aj o ten pocit, podobné, ako pri výkonnom aute, plný výkon sa nedá použiť /teda nemal by sa/ na našich cestách, ale ten pocit, že ho mám...nepotrebujem sa s ním nikomu vychvaľovať, stačí, že to viem a mám ten hrejivý pocit. Tak isto je to aj s hodinkami.

Upraveno uživatelem undy
Odesláno

K pôvodnej otázke-čo na tých roládach máte?- presne to, že ich máme. Okrem iného ide aj o ten pocit, podobné, ako pri výkonnom aute, plný výkon sa nedá použiť /teda nemal by sa/ na našich cestách, ale ten pocit, že ho mám...nepotrebujem sa s ním nikomu vychvaľovať, stačí, že to viem a mám ten hrejivý pocit. Tak isto je to aj s hodinkami.

jako nechci byt za roladiho trolla, ale s jakym autem to srovnavas?

kdybych to mel pocitove srovnat s autem ja, tak to bude pozlaceny bentley na chromovanych kolech s nizkoprofilovou pneu.

Odesláno (upraveno)

kdybych to mel pocitove srovnat s autem ja, tak to bude pozlaceny bentley na chromovanych kolech s nizkoprofilovou pneu.

Mluvíš o Rolex? O toolových nezdobených syrových hodinkách konzervativního vzhledu?

To jsi dost mimo... nenech se zmást výstřelky typu leopardích dayton.

Jdi po jádru té značky... kde by pak byl B4B, Hublot atd...

edit: měl jsi někdy nějaký obyčejný rolády v ruce? Snad ani ne, jinak bys tohle nemohl napsat.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

jako nechci byt za roladiho trolla, ale s jakym autem to srovnavas?

neporovnávam to s ničím konkrétnym, bol to len príklad. Inak mám Chrysler 300C na nízkoprofilových chrómových 20´ 275/40x20 s upraveným výkonom 198 kW/270PS/600nM a sériový MB 320 CLS- ten na úpravu počká, kým skončí záruka. Ten chrysler urobí stovku za 5,74s, nemyslím si, že to je až také zlé.

Upraveno uživatelem undy
Odesláno

neporovnávam to s ničím konkrétnym, bol to len príklad. Inak mám Chrysler 300C na nízkoprofilových chrómových 20´ 275/40x20 s upraveným výkonom 198 kW/270PS/600nM a sériový MB 320 CLS- ten na úpravu počká, kým skončí záruka. Ten chrysler urobí stovku za 5,74s, nemyslím si, že to je až také zlé.

obzaloba nema dalsich otazek ;)

bandicoot - fakt to nechci nijak pitvat, ale mne se samozrejme nelibi ani Hublot. Ber to jako muj nazor, nemam chut ani duvod ho nikomu nutit.

Posted Image

pp calatrava libi moc

u rolexu snad jen oyester perp. day date, pokud nebudou zlate, budou mit decentni lunetu (pokud se teda slova decentni a rolex daji pouzit v jedne vete) a normalni rucky bez mercedesu.

Ozval sem se jen kvuli nekritickemu uctivani znacky ... diskuse skoncena, historickou ulohu sem splnil ;)

Odesláno (upraveno)

poprosil by som odborníkov o radu, ako je to s vodotesnosťou u tohoto konkrétneho typu. Nedávno mi robili test vodotesnosti, to znamená, že si v nich môžem umývať ruky a byť na daždi, alebo aj niečo viac? Vôbec sa neviem dopátrať, do akej miery sú tieto vodotesné. Ďakujem

myslím tie Rolexky

Upraveno uživatelem undy
Odesláno (upraveno)

poprosil by som odborníkov o radu, ako je to s vodotesnosťou u tohoto konkrétneho typu. Nedávno mi robili test vodotesnosti, to znamená, že si v nich môžem umývať ruky a byť na daždi, alebo aj niečo viac? Vôbec sa neviem dopátrať, do akej miery sú tieto vodotesné. Ďakujem

myslím tie Rolexky

Vodotěsnost se dělá podle použítého přístroje a způsobu zkoušky na přesně dané parametry. Obvykle na ekvivalent WR 100m. Pokud prošly testem bez výhrad ( měl by jsi k tomu mít takový lístek, kde jsou jednotlivé údaje uvedeny ), tak si s nimi můžeš mýt ruce bez obav :). I když u vintage hodinek se doporučuje ve zvýšené míře vyhýbat se vodě. Jinak Tebou uvedený model, má double lock, tedy z výroby byl konstruován na 100WR, tedy déšť, mytí rukou, sprchování, plavání, šnorchlování. Ovšem to platilo pro nové hodinky, nevím jak dlouho je máš, ani jak byly servisované.

edit - omylem zdvojeno

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Ďakujem za odpoveď, na lístku bolo doslovne uvedené: test vodotesnosti prevedený, preto som sa chcel uistiť. Celkom mi stačí, ak sa v nich môžem umyť, resp. osprchovať. Skúšať to nebudem, volal som tomu hodinárovi, údajne mi ten test spravia na počkanie, tak tam aspoň budem múdrejší po Tvojej rade.

Odesláno

Na lístku jsou většinou hodnoty a tlak, žádné velké dovysvětlování.

no veď práve- žiadne hodnoty, nič bližšie, iba: test vodotesnosti prevedený. Tak som sa zamýšľal, či to znamená, že vyhoveli testu vodotesnosti na hodnoty, aké majú byť pre konkrétny model hodiniek, tj. ak by som o týchto mojich vedel, že sú skonštruované na 100m, tak tomu vyhoveli. Ibaže neviem ani to, ako vodotesné mali byť podľa výrobcu a už vôbec netuším, aký test teda absolvovali. Ale som v kontakte s hodinárom, urobí mi ho ešte raz na počkanie aj s vysvetlením. Kde by sa dalo dopátrať pôvodných parametrov týchto konkrétnych hodiniek? Myslím o vodotesnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...