Přejít na obsah

87 hlasů

1. 1. Co Vám zde při čtení vadí nejvíce?

• Hrubky (mně/mě, hrubky/hrupki, byli/y...)
    • Chybějící interpunkce (blabla, ale...)
    • Chybějící diakritika (fararskej/farářskej)
    • Off Topic (A o koze, B o voze)
    • Komentování ceny v sekci Prodej
    • Vložení fotek obřích rozměrů
    • Opakování textu (Re:...)
    • Zakládání nesmyslných anket

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vadí mi chybějící diakritika, neoddělování nového slova po čárce či tečce. Sám bych se chtěl omluvit za své gramatické nedostatky, za hloupé příspěvky a podobné nedostaky.

Odesláno

Mne vadi hrubky, interpunkce a komentovani cen v prodejnich vlaknech. Chybejici diakritika mi nevadi, sam pisu bez ni. Je to zpusobene tim, ze nepouzivam ceskou klavesnici, prepinam se na ni jen vyjimecne. Takze jsem na to takhle zvykly. Castecne je to i pozustatek z drevnich dob internetu, nekompatibilnich znakovych sad apod. Pokud to bude hodne lidi stvat, tak muzu premyslet o psani s diakritikou, i kdyz to za przneni jazyka (narozdil od hrubek a interpunkce) nepovazuju.

• Dát hlas 1
Odesláno

;) kuf ot im ej ,echc kaj a oc ešíp ýdžak is ˇta kaniJ. keburh ýnlp kevěpsířp utčeřp ěbos op is žydk ,ídav ecívjen ěM

P.S. Blbá anketa, blbý příspěvek a tak celkově blbej den. :D

• Hlasovat proti 1
Odesláno

u opakovani mi tedy vadi opakovani velkych nezkracenych textu i s obrazky, jinac je to dobry aby bylo jasny na co se odpovida

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mně nejvíc vadí vulgarity a urážení jiných členů. (Šlo by to přidat do ankety?)

Naopak ankety podporuji, téměř jakékoli :)

Jinak komu vadí komentování v sekci prodej, může si své prodejní vlákno zamknout a pak zase pro svůj další příspěvek odemknout.

Co se citace příspěvků týče, mohlo by se zavést pravidlo (doporučení), že se necituje při reakci na právě poslední příspěvek ve vlákně.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Jinak komu vadí komentování v sekci prodej, může si své prodejní vlákno zamknout a pak zase pro svůj další příspěvek odemknout.

Na to bacha to myslim už nejde, jak to vlákno jednou zamkneš tak se ti ten inzerát automaticky přesune do sekce "Prodané".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...