Rumsztyk Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Orlik rules - my dream, which will never come trueCongratulations! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Dnes renovační PS1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Nojoooo, pěkný to máš... ony ty Igeny prostě mají něco do sebe, marně se tomu jeden brání... stejně ho to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Today Mr. Big Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Dnes mi na zkoušce dělaly společnost tyto stylovky od dědy (já vím, ty ručky tam nepatří). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 ..dám to i sem, na ruce často, mnohem častějc, než jsem předpokládal;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Letecké období... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 ..dám to i sem, na ruce často, mnohem častějc, než jsem předpokládal;-).Hergotfix, jak na ně dopadá světlo, jsou fakt prďácký.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Strašáku, naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Na levé Prim Sport Seamaster, na pravé klasika od IWC, jsem prostě úchyl.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 ..dám to i sem, na ruce často, mnohem častějc, než jsem předpokládal;-).Jen tiše závidím.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 I have just bought DW6900. I thought it would be my EDC. But it has been bitted by this great televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Celý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Honza.manta: Telč chválím! Za mě PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Dnes mi společnost na pívu na zahrádce dělaly tyhle Polštářky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Perfektní "polštářky" v super stavu - závidím. Edit: Dávej na ně pozor, ať si je v hospodě nepoškrábeš, to by byla škoda. Upraveno 30. května 2015 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Perfektní "polštářky" v super stavu - závidím. Edit: Dávej na ně pozor, ať si je v hospodě nepoškrábeš, to by byla škoda.Díky, to byly jen dvě pivka na zahrádce... do hospody vemu spíš nějaký quartzy - Festina nebo Junkers, ty snesou všechno :-)BTW, co je za model co máš jako fotku? Ty jsou naprosto parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Melly - dík za pochvalu. To jsou tak zvané "skorodiplomaty" typové označení 66 106 1, s rokem vzniku 1965, průměr 34 mm. To jsou pro mne nejhezčí PRIMKY co se dělaly - ty kontrasty - chromované pouzdro, bílý ciferník a zlacené ručky a čtvrthodinové indexy! Proti tomu jsou zde vychvalované "plnokrevné" PRIM diplomaty - zlacené pouzdro, zlacené ručky, zlacené čtvrthodinové indexy - no prostě trochu nuda. Tyhle svoje "skorodiplomaty" po vyčištění a seřízení mám pro své slavnostní příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Melly - dík za pochvalu. To jsou tak zvané "skorodiplomaty" typové označení 66 106 1, s rokem vzniku 1965, průměr 34 mm. To jsou pro mne nejhezčí PRIMKY co se dělaly - ty kontrasty - chromované pouzdro, bílý ciferník a zlacené ručky a čtvrthodinové indexy! Proti tomu jsou zde vychvalované "plnokrevné" PRIM diplomaty - zlacené pouzdro, zlacené ručky, zlacené čtvrthodinové indexy - no prostě trochu nuda. Tyhle svoje "skorodiplomaty" po vyčištění a seřízení mám pro své slavnostní příležitosti.Souhlas se vším, jsou fakt parádní. Hádám, že kousek to bude spíš vzácnější, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se