Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Perfektní "polštářky" v super stavu - závidím. :eek:

Edit: Dávej na ně pozor, ať si je v hospodě nepoškrábeš, to by byla škoda.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perfektní "polštářky" v super stavu - závidím. :eek:

Edit: Dávej na ně pozor, ať si je v hospodě nepoškrábeš, to by byla škoda.

Díky, to byly jen dvě pivka na zahrádce... do hospody vemu spíš nějaký quartzy - Festina nebo Junkers, ty snesou všechno :-)

BTW, co je za model co máš jako fotku? Ty jsou naprosto parádní :-)

Odkaz ke komentáři

Melly - dík za pochvalu. To jsou tak zvané "skorodiplomaty" typové označení 66 106 1, s rokem vzniku 1965, průměr 34 mm. To jsou pro mne nejhezčí PRIMKY co se dělaly - ty kontrasty - chromované pouzdro, bílý ciferník a zlacené ručky a čtvrthodinové indexy! Proti tomu jsou zde vychvalované "plnokrevné" PRIM diplomaty - zlacené pouzdro, zlacené ručky, zlacené čtvrthodinové indexy - no prostě trochu nuda. Tyhle svoje "skorodiplomaty" po vyčištění a seřízení mám pro své slavnostní příležitosti.

post-19465-0-52097400-1433022931_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Melly - dík za pochvalu. To jsou tak zvané "skorodiplomaty" typové označení 66 106 1, s rokem vzniku 1965, průměr 34 mm. To jsou pro mne nejhezčí PRIMKY co se dělaly - ty kontrasty - chromované pouzdro, bílý ciferník a zlacené ručky a čtvrthodinové indexy! Proti tomu jsou zde vychvalované "plnokrevné" PRIM diplomaty - zlacené pouzdro, zlacené ručky, zlacené čtvrthodinové indexy - no prostě trochu nuda. Tyhle svoje "skorodiplomaty" po vyčištění a seřízení mám pro své slavnostní příležitosti.

Souhlas se vším, jsou fakt parádní. Hádám, že kousek to bude spíš vzácnější, že?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...