Verses Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Dobre rano. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 To skoro začínaš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Zalezi na uhlu pohledu. Delal jsem pres noc, takze vlastne koncim. ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Dnes moje hand made prim sport 1,5 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 To skoro začínaš.Nevím čemu se ty jako slovák divíš. Před léty jsem byl na montáži u Vás v Povážskej a ráno v jedné kolibě na dotaz vrchního "Páni budů raňajkovať?" přistála každému na stole borovička a pivo. Bylo zrovna 7.00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 R?no mi nešmakuje a musím jazdiť.Ale po" akcii"áno.Ale zavčas rána? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Jozko, kdyz si das po sichte dezinfekci, tak se te nachlazeni vyhyba obloukem.Ted uz jen zalezi kdy v praci koncis. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Pijem zasadne iba vecer, dnes som pil ked bol vecer vo Vancouveri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Primky na ruce i na zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, tak ty se ti povedly.Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Fakt jsou nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Dnes mi dorazily z dálného východu značkové řemínky za výhodonou cenu. Zkrácený jsem ho měl za chvilku, myslím že to netvalo ani hodinu... Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dnes mi dorazily z dálného východu značkové řemínky za výhodonou cenu. Zkrácený jsem ho měl za chvilku, myslím že to netvalo ani hodinu... 20161220_153911.jpgMáš to moc pěkné!!!Ještě vyměnit lunetu a budou dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Já čekal, že mi pochválíš tu zahradní hadici... :-) Na dotaz člena, řemínek jde koupit tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Původně jsem chtěl taky tah z dálného východu, ale nakonec jsem prohrabal šuplík ...p3k: Těm sportům ten tah sedne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Já čekal, že mi pochválíš tu zahradní hadici... :-)Původně jsem to chtěl udělat, ale když jsou ty vánoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Po dlhej dobe opäť PRIM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se