stenly Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Kolona u Humpolce. Ještě že se mám čím kochat
Octavian Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Dnes dorazili NOS stav a velka spokojnost moje prve a asi aj posledne Primky nakolko moj styl je uplne mimo tuto znacku no tieto mi tak ucarili ze som hned reagoval a uz su u mna vie mi o nich povedat niekto nieco viac ? Vdaka Upraveno 28. září 2018 uživatelem Octavian
Snekofon Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Čerstvá radost z baterky!Gratulace!! Taky jsem na ně přihazoval, nedotáhl jsem to do konce, ale jednou je snad ještě v solidním stavu potkám....
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Jsou to takové "devadesátsedmičky" na baterku...
pbed Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 zrovna poslouchám Párply a co nevidíím - Gillan má na ruce na ruce Primky se sunburstem.
ouskavl Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Jsou to takové "devadesátsedmičky" na baterku... Jen chybí PON místo MON. Nevadí, stejně se mi líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se