soldier Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 To takhle dostanete od kolegy potapky, kdyz mate na ruce PS2 a potkate jineho kolegu co ma na ruce Humberta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lucky Lucaso Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 V 20. 6. 2025 v 23:37, Specta napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj. Co to mas za naramek prosim pekne?
brba Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
brba Odesláno 3. července 2025 Nahlásit Odesláno 3. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lucky Lucaso Odesláno 3. července 2025 Nahlásit Odesláno 3. července 2025 Ta datumovka je nejaka v kreci ne? 1
brba Odesláno 3. července 2025 Nahlásit Odesláno 3. července 2025 Mne to bolo jedno , už som chcel ísť domov . A bez okuliarov na to nevidím . Ale hej , je to trochu mimo ...
Nowis Odesláno 3. července 2025 Nahlásit Odesláno 3. července 2025 Dneska vyhrál soudek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Specta Odesláno 7. července 2025 Nahlásit Odesláno 7. července 2025 V 27. 6. 2025 v 18:07, Lucky Lucaso napsal: Ahoj. Co to mas za naramek prosim pekne? Rollball version II QR ze STRAPCODE, akorát mám pouzdro s roztečí 20 mm
Nowis Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 (upraveno) A přece nějaké paprky šly i dnes chytnout.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2025 uživatelem Nowis
brba Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 Dnes takéto ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Zírám!!!!! To jsem ještě neviděl!!!!
brba Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Porevolučné . Matný nikel , priemer 32 mm , vnútri Ronda 715 .
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Josef01 Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Taky Orlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
brba Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 před 13 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Zírám!!!!! To jsem ještě neviděl!!!! No , na Aukre ich vtedy nikto nechcel , tak som sa ich ujal ... A trošku opekneli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
brba Odesláno 11. července 2025 Nahlásit Odesláno 11. července 2025 Črtá sa deň bez dažďa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Atimos Odesláno 12. července 2025 Nahlásit Odesláno 12. července 2025 Dobrý den, na Vaše diskuzní fórum jsem narazil náhodou. Hodinky sice nemám na ruce, ale na stole, ale snad to tolik nevadí. Nevím, co to mám za typ, ale mám je asi 10 roků. Nikde jsem je na internetu už nenašel. Jsem s nimi moc spokojený. Seřizuji je pouze při změně času a za ten půlrok se zrychlí maximálně o 15 vteřin. Mám je ale mimo vany stále na ruce, i v noci, mají stálou teplotu. Datumovku neseřizuji, stejně na ní bez brýlí nevidím. Jsem už důchodce. Primky mám celý život, mimo krátké doby koketování s prvními digitálky, myslím Casio. Tyto hodinky mám moc rád. Líbí se mi stále i po tolika letech a svým kontrastech jsou pro mne dobře čitelné i bez brýlí. Pokud někdo víte, co je tam za strojek, byl bych rád. Mějte se všíchni vespolek fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 17. července 2025 Nahlásit Odesláno 17. července 2025 Pridáme další sport II.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
soldier Odesláno 18. července 2025 Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se