Micky Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 This is the only Prim I wear as I want to keep the rest in as good a condition as possible.I am very pleased with it as it was only 500 crowns , in nice condition and the design is really beautiful and timeless. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Yeah, so called Traktor (Tractor), one of the more popular Prim watches mainly because of the size (and it's quite affordable too). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 ty jsou krásný. Co je to zač? Mají nějaký název? Myslim,že žádný název nemají. Jsou s kalibrem 52, dělaly se i v chromu, ale ty tak nevyniknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Dnes poprvé s mým hand-made řemínkem. Mám aspoň malinkou raritku, když mají zaklapávací dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Dnes poprvé s mým hand-made řemínkem. Mám aspoň malinkou raritku, když mají zaklapávací dýnko? protože mám taky se zaklapávacím dýnkem, tak mě to rovněž zajímalo, už se to probíralo, hezky to popsal accutron ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 To víš že máš malinko raritu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Poslední dobou nosím Primky jenom příležitostně když vidím kam se ceny šplhají je mě jich na nošení líto.Vždy si řeknu koupím na aukru nějaké Primky na nošení odnesu je ke svému hodináři ten je vždy dle možností zrenovuje a když je od něj přinesu tak je mi jich zase líto tak je odložím k ostatním a celé se to opakuje stále dokola.Neměl by jsem to tu psát ale nosím teď nejvíc nějaké darované reklamní Quartz se strojkem Myota i když jsou docela slušné těch mi líto není.Ale každý den se kochám pohledem na své kousky a kdykoliv jdu někam do společnosti nebo někam okamžitě sahám po Primkách nejrdši nosím Igeny ale to mám zase většinou dilema jakou barvu jakou lunetu jakej řemínek jo je to holt těžké??????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Vánoční dárek od budoucího tchána koupil je nové společně s kamarádem ten kupoval žluté za 600kč.Dneska jsem je přinesl od hodináře a půjdou k ostatním.Na běžné nošení jak jsem psal to nebude. foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skidovali Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Ja prave nosim na ruce Prim 2000 a jsem s nima spokojen, jen si budu muset zvetsit pasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Vánoční dárek od budoucího tchána koupil je nové společně s kamarádem ten kupoval žluté za 600kč.Dneska jsem je přinesl od hodináře a půjdou k ostatním.Na běžné nošení jak jsem psal to nebude. foto A jsou v puvodnim stavu ? s bilyma ruckama a cernou lunetou, tak je koupil nebo se neco menilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Takto je koupil.Můj hodinář říkal že si myslí že je první kdo je otevřel musel vyměnit korunku ta byla bohužel nesloučitelná se životem.Vždy se snažím zachovat vše původní.Taky mě nejdříve zarazilo že mají černou lunetu ale někde jsem taky našel takouto kombinaci opravdu říkal že tak je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Podle nazoru zde na konf. by mely byt bile rucky s bilou lunetou a niklovane s cernou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Takto je koupil.Můj hodinář říkal že si myslí že je první kdo je otevřel musel vyměnit korunku ta byla bohužel nesloučitelná se životem.Vždy se snažím zachovat vše původní.Taky mě nejdříve zarazilo že mají černou lunetu ale někde jsem taky našel takouto kombinaci opravdu říkal že tak je koupil. Já tyhle koupil taky v téhle kombinaci. Byly od starší paní po jejím bratrovi a také v původním stavu. Fotka je ještě z aukra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Ano, správně by měly být bílé ručky k bílé lunetě, niklované k černé. Ale umím si představit, že v období součástkové nouze mohli v Eltonu poskládat jinou kombinaci. Luminiscenční nátěr jak indexů na cifru, tak na ručkách je identický materiál, tedy by měl i stejně blednout, hnědnout, nebo oxidovat. Na té fotce výše je ale zjevné, že zatímco indexy na cifru ztmavly / to je normální/, barva ve výplni ruček je docela v hezké kondici, o dost světlejší. Samozřejmě, je možné, že při focení bílé ručky odrážely na výplň ruček více světla,, tak jsou světlejší a naopak, tmavý cifr moc světla neodrazil, tak jsou indexy tmavší. mildaflex může zkisit drobný test- nasvítit hodinky a pak ve tmě zkontrolovat, jestli ručky i indexy svítí stejně intenzivně. Pak by ručky byly původní a v případě, že nebyla vyměněná luneta- to by si jeho táta určitě pamatoval, je to změna dost výrazná, tak by platilo to, co jsem psal ve druhé větě.Každopádně, jsou moc hezké a zrovna u vínového cifru je " autentická" kombinace niklových ruček a černé lunety dost mdlá a nevýrazná. Takže si umím představit, že došlo na bílé ručky, i když nebyla bílá luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) Ano, správně by měly být bílé ručky k bílé lunetě, niklované k černé. Ale umím si představit, že v období součástkové nouze mohli v Eltonu poskládat jinou kombinaci. Luminiscenční nátěr jak indexů na cifru, tak na ručkách je identický materiál, tedy by měl i stejně blednout, hnědnout, nebo oxidovat. Na té fotce výše je ale zjevné, že zatímco indexy na cifru ztmavly / to je normální/, barva ve výplni ruček je docela v hezké kondici, o dost světlejší. Samozřejmě, je možné, že při focení bílé ručky odrážely na výplň ruček více světla,, tak jsou světlejší a naopak, tmavý cifr moc světla neodrazil, tak jsou indexy tmavší. mildaflex může zkisit drobný test- nasvítit hodinky a pak ve tmě zkontrolovat, jestli ručky i indexy svítí stejně intenzivně. Pak by ručky byly původní a v případě, že nebyla vyměněná luneta- to by si jeho táta určitě pamatoval, je to změna dost výrazná, tak by platilo to, co jsem psal ve druhé větě. Každopádně, jsou moc hezké a zrovna u vínového cifru je " autentická" kombinace niklových ruček a černé lunety dost mdlá a nevýrazná. Takže si umím představit, že došlo na bílé ručky, i když nebyla bílá luneta... V levo Mildafleck a v pravo moje. Stav ruček a cifru mi připadá až nápadně podobný. Samozřejmě se nechci hádat, jen je to nápadné a oboje provází tvrzení o původnosti stavu. A indexy nejsou ztmavlé, ale něco jako opadané nebo ošoupané. Edit: chyba Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Pánové, to je paráda, máte to moc hezký, koukám, že se budu muset rozhlížet po červených Igenech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Tohle jsem objevil na aukru: http://aukro.cz/item1395695920_prim_ze_sbirky_sport_igen_temer_nos_c_194.html cena je zatím celkem příznivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Vánoční dárek od budoucího tchána koupil je nové společně s kamarádem ten kupoval žluté za 600kč.Dneska jsem je přinesl od hodináře a půjdou k ostatním.Na běžné nošení jak jsem psal to nebude. foto Pěkný dárek, já rozhodně od příbuzných hodinky nedostanu Jinak já také koupil červené Sporty s bílýma ručkama černou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Tohle jsem objevil na aukru: http://aukro.cz/item..._nos_c_194.html cena je zatím celkem příznivá Ta cena bude ještě minimálně dvojnásobná, od toho človíčka co to draží nešly jediné sportky pod 1200 Kč ... a dostaly mě diplomaty od korunky nakonec za 5600 Kč ... ikdyž lepší resp. levnější už to nebude. Jinak ať nejsem OT - v pracovní dny - pracovní Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 tak ať taky nejsem úplně OT, po svátečních Diplomatech, které jsem nosil od vánoc, ke svetru beru na zítřek tyto moje další oblíbené: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se