kutilprim Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Na fotkách na téhle stránce mi přijdou všechny ručky na leteckých barevně v pořádku. Rozdíly v odstínu zelené výplně budou spíš způsobené odlišným nasvícením. Jinak letecké mají výplň sytě zelenou a stejné ručky, jen s takovou světle zelenkavou(vyblitě zelenou), se používaly na PS2 automat s kalibrem 69. Nasvícením to asi nebude. Myslel jsem konkrétně na těchto, omlouvám se majiteli za použití foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Nasvícením to asi nebude. Myslel jsem konkrétně na těchto, omlouvám se majiteli za použití foto. Tak to se zeptej přímo autora fotografie - buď si hrál s fotošopem, nebo třeba jsou ručky opravované. Nebo klidně to může být i jiná (novější a nevybledlá) série. Kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Lednička skoro prázdná, hlava úplně prázdná, ale aspoň že ty hodinky člověk má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 takove fotky bych zakazal. Jen delaji chute. ... Ted nemyslim tu prazdnou lednicku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Je sice apríla, ale tohle JE kalibr 50, typ 0111. Zkouška po opravě setrvačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Tak to se zeptej přímo autora fotografie - buď si hrál s fotošopem, nebo třeba jsou ručky opravované. Nebo klidně to může být i jiná (novější a nevybledlá) série. Kdo ví? Ručky jsem opravoval. Původní byly zrezlé a nedaly se použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 tak dneska, při neděli jsem si vzal tyto, jak někdo vtipně napsal na fóru , "Orlíky chudejch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Dnes moja limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Dnešní novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grazd Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Přidám jedny dívčí Primky na pánské ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Dnešní novinka nemas ich ty nahodou uz nejako vela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ee, jenom dvoje, jedny renovované a teď tyhle Ale dneska jsem tak dlouho bloumal, které si vezmu, až jsem přišel pozdě do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Venku modro, tak modré. Aneb modrá je dobrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Ee, jenom dvoje, jedny renovované a teď tyhle Ale dneska jsem tak dlouho bloumal, které si vezmu, až jsem přišel pozdě do práce ja som tiez dlho dumal ci si dam tricko alebo koselu a od toho sa odvyjal dalsi scenar. nakoniec vyhrala kosela a longines spirit. no nic, nebudem tu dalej plevelit, do PRIM svetu este nepatrim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 včera.. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Dnes.Nieco od Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Dnes jsem si konečně užil tyto krasavce. Vyčištěny, seřízeny a dostaly nový pásek. :-) Mám je po tátovi a ten je dostal k patnáctinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Dneska byla pravá chvíle na originální primky s čínským strojkem datumovku jsem radši neřešil, jsem rád, že ještě jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Šupinaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Stále totéž, co přišly, ještě jsem je nesundal, nerezovky odpočívají. Nevím, čím to je, ale ty původní mě baví tak nějak víc Jdou přesně, rezerva nátahu je bez 5ti minut 36 hodin a už jsem s nima neúmyslně vlezl do sprchy, přežily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se