Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Na fotkách na téhle stránce mi přijdou všechny ručky na leteckých barevně v pořádku. Rozdíly v odstínu zelené výplně budou spíš způsobené odlišným nasvícením. Jinak letecké mají výplň sytě zelenou a stejné ručky, jen s takovou světle zelenkavou(vyblitě zelenou), se používaly na PS2 automat s kalibrem 69.

post-5320-084409000 1301433468.jpg

Nasvícením to asi nebude. Myslel jsem konkrétně na těchto, omlouvám se majiteli za použití foto.

post-12888-024154000 1301485265.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nasvícením to asi nebude. Myslel jsem konkrétně na těchto, omlouvám se majiteli za použití foto.

Tak to se zeptej přímo autora fotografie - buď si hrál s fotošopem, nebo třeba jsou ručky opravované. Nebo klidně to může být i jiná (novější a nevybledlá) série. Kdo ví?
Odkaz ke komentáři

Tak to se zeptej přímo autora fotografie - buď si hrál s fotošopem, nebo třeba jsou ručky opravované. Nebo klidně to může být i jiná (novější a nevybledlá) série. Kdo ví?

Ručky jsem opravoval. Původní byly zrezlé a nedaly se použít.
Odkaz ke komentáři

Ee, jenom dvoje, jedny renovované a teď tyhle ;) Ale dneska jsem tak dlouho bloumal, které si vezmu, až jsem přišel pozdě do práce :D

ja som tiez dlho dumal ci si dam tricko alebo koselu a od toho sa odvyjal dalsi scenar. nakoniec vyhrala kosela a longines spirit. no nic, nebudem tu dalej plevelit, do PRIM svetu este nepatrim..

Odkaz ke komentáři

Stále totéž, co přišly, ještě jsem je nesundal, nerezovky odpočívají. Nevím, čím to je, ale ty původní mě baví tak nějak víc :worried_anim: Jdou přesně, rezerva nátahu je bez 5ti minut 36 hodin a už jsem s nima neúmyslně vlezl do sprchy, přežily :)

post-11430-051492900 1302634246.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...