pavel23 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Můj taky a byl to jeden z duvodů proč jsem je neprodal. Nechám je asi předělat do téhle barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Můj taky a byl to jeden z duvodů proč jsem je neprodal. Nechám je asi předělat do téhle barvy. Mam to podobne. Igeny byly prakticky muj prvni opravdovy chronomagovy sen. Viktore, jsem zvedavej, kdy si Ondra koupi dalsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Mam to podobne. Igeny byly prakticky muj prvni opravdovy chronomagovy sen. Viktore, jsem zvedavej, kdy si Ondra koupi dalsi . Asi to byl o Ondry vnitřní boj.První je chtěl,pak je chtěl prodat,potom asi ne a nakonec je prodal a pak je zase bude shánět.Klasický kolotoč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Dnes tyhle dle mého oblekovky - když je ta neděle a navíc je mám nové ... Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Letecký speciál Mimochodem, malé hodinky jsou taaak pohodlné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 (upraveno) Chronomagové přeci :-) Upraveno 10. května 2012 uživatelem Pachollini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 dneska slunečná, Plzeňská, ..... s Igenama ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Prim Elegant z roku 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Černé pavouky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada61 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak zítra do práce tyhle. Je to nový přírůstek po renovaci, vlastně po přestavbě. Původně běžný model s kalibrem 68.4, tak jsem si ho nechal trochu vytunit původní : po přestavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 moc pěkné, ten černej cifr.... Prim Elegant z roku 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Prim Elegant z roku 1967 Ondro, jak víš, že jsou z roku 1967? Máš k nim záruční list nebo to je rodinná záležitost? A jaké mají vyražené číslo na dýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak zítra do práce tyhle. Je to nový přírůstek po renovaci, vlastně po přestavbě. Původně běžný model s kalibrem 68.4, tak jsem si ho nechal trochu vytunit Svatováclavské jsou novodobá klasika a ten perlovaný zlacený strojek se k nim krásně hodí. Blahopřeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Ondro, jak víš, že jsou z roku 1967? Máš k nim záruční list nebo to je rodinná záležitost? A jaké mají vyražené číslo na dýnku? Jj, jsou po dědovi. Nosil je asi s pětiletou přestávkou až do roku 1990. Rok 1967 je jen cca. Musely být zakoupeny v letech 1965 (vznik kal. 66) až 1969 (přechod na nové logo). Nic bližšího už bohužel nezjistím. Číslo na dýnku je 8349621. Dá se z toho něco odvodit? Co je na nich zajímavé, jsou ručky. Jsou černé s bílou barvou. Nikdy jsem to na jiných Elegantech tohoto typu neviděl a zajímalo by mě, jestli je to už z výroby, nebo zda je to dodatečná úprava...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 To se mi nezdá. To bude nějaké domácí vylepšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Taky mi to tak připadá. Ale zase na druhou stranu se mi nezdá, že by na černý ciferník dali ve výrobě černé ručky... A že ručky nebyly měněny, o tom jsem přesvědčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Já tyhle ručky v černé nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Já právě taky ne, vždycky jsou zlaté. Záhada hlavolamu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Konečně mi dorazily z Eltonu renovované stříbrné Diplomaty. Zítra si je hned beru do kanceláře. :-) V Eltonu opět odvedli skvělou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se