Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Mam to podobne. Igeny byly prakticky muj prvni opravdovy chronomagovy sen. Viktore, jsem zvedavej, kdy si Ondra koupi dalsi :).

Asi to byl o Ondry vnitřní boj.První je chtěl,pak je chtěl prodat,potom asi ne a nakonec je prodal a pak je zase bude shánět.Klasický kolotoč.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Ondro, jak víš, že jsou z roku 1967? Máš k nim záruční list nebo to je rodinná záležitost? A jaké mají vyražené číslo na dýnku?

Jj, jsou po dědovi. Nosil je asi s pětiletou přestávkou až do roku 1990. Rok 1967 je jen cca. Musely být zakoupeny v letech 1965 (vznik kal. 66) až 1969 (přechod na nové logo). Nic bližšího už bohužel nezjistím. Číslo na dýnku je 8349621. Dá se z toho něco odvodit?

Co je na nich zajímavé, jsou ručky. Jsou černé s bílou barvou. Nikdy jsem to na jiných Elegantech tohoto typu neviděl a zajímalo by mě, jestli je to už z výroby, nebo zda je to dodatečná úprava...?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Taky mi to tak připadá. Ale zase na druhou stranu se mi nezdá, že by na černý ciferník dali ve výrobě černé ručky... A že ručky nebyly měněny, o tom jsem přesvědčen.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...