Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, tak se taky pochlubím, jsou sice ještě před renovací, ale tak radost mi dělají stále :)

post-24192-048719100 1357315772.jpg

Vítej do klubu! :clap:

Vypadají celkem dobře a zaujal mi ten řemínek. Můžeš sem dát fotku řemínku a případně, kde jsi ho vzal? Díky.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Vítej do klubu! :clap:

Vypadají celkem dobře a zaujal mi ten řemínek. Můžeš sem dát fotku řemínku a případně, kde jsi ho vzal? Díky.

Edit: překlep

Ahoj Honzo,

díky za přivítání. Mám více hodinek, ale až za poslední čtvrt rok jsem tomu zcela propadl. S tím kaučukovým řemínkem jsem je již koupil

od předchozího majitele. Jenom je to 20mm a igeny maj atypickou rozteč 19mm, proto je tam řemínek trochu nacpanej.

Přikládám nějaký fotky, který jsem teď nafotil mobilem

post-24192-014915100 1357329829.png

post-24192-038414600 1357329997.png

Odesláno

Ahoj Honzo,

díky za přivítání. Mám více hodinek, ale až za poslední čtvrt rok jsem tomu zcela propadl. S tím kaučukovým řemínkem jsem je již koupil

od předchozího majitele. Jenom je to 20mm a igeny maj atypickou rozteč 19mm, proto je tam řemínek trochu nacpanej.

http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p11865h304s313-Watch-band-Silversto.html

že by?

Odesláno (upraveno)

Si myslím, že blatník až tak docela nezaručí vodotěsnost, nýbrž zabraňuje znečištění kolemjdoucích.

11. přikázání-Nepošpiníš bližního svého

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Sice to je OT, ale nemůžu si odpustit. Já se na svém vojenském motocyklu držím pravidla: "Nesmíš ohodit kolemjdoucího vojáka blátem, protože nikdy nevíš, kdy tě z toho bláta bude tlačit!"

Odesláno

Sice to je OT, ale nemůžu si odpustit. Já se na svém vojenském motocyklu držím pravidla: "Nesmíš ohodit kolemjdoucího vojáka blátem, protože nikdy nevíš, kdy tě z toho bláta bude tlačit!"

Já vím, já vím...Já se jen snažím nějak bránit, protože cítím že se mi začaly už před časem docela líbit a ubávám se, že když pustím džina i z této flašky, asi to opravdu se mnou nedopadne dobře...

Odesláno

Já vím, já vím...Já se jen snažím nějak bránit, protože cítím že se mi začaly už před časem docela líbit a obávám se, že když pustím džina i z této flašky, asi to opravdu se mnou nedopadne dobře...

Odesláno

Ahoj Honzo,

Vitej do klubu silencu!! Jo ty jsou pekne.Prelesti sklicko a jsou tuti,vypadaji velmi zachovale!!

Odesláno

Vitej do klubu silencu!! Jo ty jsou pekne.Prelesti sklicko a jsou tuti,vypadaji velmi zachovale!!

Ahoj, máš nějaký typ, čím přeleštit to sklíčko? Já jsem našel někde v diskuzích, že se dá použít pasta Displex, máš s tím zkušenosti, nebo by si mi doporučil něco jiného?

Díky Martin

Odesláno

Ahoj, máš nějaký typ, čím přeleštit to sklíčko? Já jsem našel někde v diskuzích, že se dá použít pasta Displex, máš s tím zkušenosti, nebo by si mi doporučil něco jiného?

Díky Martin

to tady umi kde kdo, opravdu hledej v diskusich.Sundat lunetu a zdrsnit ultrajemnym smirkem a pak pastou a jemnym hadrikem trpelive vylestit.Hlavne lestit sklo a ne pouzdro.Je tam i fotodokumentace!!

Odesláno

Díky Martin

Prodávaj se v drogeriích takové "kostky" na leštění dámských nehtů. Je to taková pěnová guma a po stranách to má čtyři hrubosti brusného povrchu - od jemného šmirglu až k vyloženě leštícímu potahu. Ještě tomu u mne doma žádné sklíčko neodolalo. :sleeping_03anim:

Odesláno

Prodávaj se v drogeriích takové "kostky" na leštění dámských nehtů. Je to taková pěnová guma a po stranách to má čtyři hrubosti brusného povrchu - od jemného šmirglu až k vyloženě leštícímu potahu. Ještě tomu u mne doma žádné sklíčko neodolalo. :sleeping_03anim:

nechtel jsem te prasknout, dokonce jsem te napsal, ale pak vymazal.Ano, uz jsi to nedavno zrovna uvadel, to je to prave orechove!!!

Odesláno (upraveno)

Hm, jednou lak na nehty, jindy manikůrové šmirglíčky :whistle: , no jen dráždi chřestejše bosejma nohama...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Honzíku, díky za typ, vím přesně co máš na mysli. Už jsem to někde viděl, mám takový pocit že u přítelkyně :) Tak hned z práce se stavím v drogérce, jenom budu vypadat jak bukvice, až si ponesu 2 kostky na leštění nehtů suicide_anim.gif

Ale co bych pro ty moje mazlíky neudělal ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...