mmoobbyy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Jedna rychlá, foceno Iphonem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Pěkné, mám taky takové, chtělo by to vyčistit lunetu a srovnat armovací kroužek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Skoro jsem to chtěl dát do "Co mě vážně naštvalo". Luneta ja KO, kdyby byla nějaká k mání, jdu do ní. První oslovený hodinář si za výmněnu sklíčka (bylo prasklé) a kontrolu-seřízení řekl 1700,- druhý to udělal za 350, až při focení jsem si všímnul, že ten kroužek nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Já jsem si nechal u jedněch PS2 vyměnit sklo, hodinář mi tam dal tvrzené sklo i s drážkou na armovací kroužek, který mi tam dal taky (bílý s černýma čárkama), a řekl si za to 100,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) @mmoobbyyPěkné zeleno-modré Sporty Dneska jedny černé, aneb nejen Sporty živ je člověk Pravděpodobně nejstarší kousek v mí primkové sbírce (kalibr 010).(Foceno SE Satio) Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem Princ Milis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Já jsem dnes nosil dost podobné... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Dnes niečo podľa najnovšej módy "XXXL" a pre radosť mojich detí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Dnes niečo podľa najnovšej módy "XXXL" a pre radosť mojich detí. Ale nie inšpirovaný kolegom Kupa54 som vytiahol dedovu pozostalosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Já jsem dnes nosil dost podobné... Vejtaho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 hezké hodinky a fotka taky:smile_anim: a hodně se mi líbí ten tah, sedí ke sportům dokonale, můžeš, prosím, napsat, o jaký tah se jedná (popř. kde se dá pořídit?) ¨Díky moc za pomoc Ten tah jsem koupil na www.uhrenband-versand.de, více ve vlákně Prim Sport 2 po renovaci, ale musím upozornit, že je to jen "plechařina". Dnes jsem vyzkoušel svůj nový přírustek. Bude to chtít trochu přebrousit sklo a bude to hned nositelné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Já jsem dnes nosil dost podobné... Skvělé. Boží ručky a vůbec v perfektním stavu. Mají parádní auru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2010 v sobotu jsem si navlíknul PRIM Sport TATRA, už si zvykám i na ten ciferník...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Takze ja mam tieto dvoje. Pravidelne ich nosim. Momentalne ani nemam ine. Skoda tych skrabancov na sklicku. edit: foto mobilom 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Woe... já taky,stav mírně omšelý a jen ty ručky mám obě levý....Skvělé. Boží ručky a vůbec v perfektním stavu. Mají parádní auru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Dnes hned nový přírůstek do domácí stáje - získaný za velkého přispění člena fóra Bigese: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Dnes hned nový přírůstek do domácí stáje - získaný za velkého přispění člena fóra Bigese: Pěkný brčálníci, tímto tě zdravím měl jsem s tebou korespondenci přes mail, mé černé PSII-I s igeníma ručkama už jsou vyléčený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Krásné Sporty, kéž bych měl také takové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Krásné Sporty, kéž bych měl také takové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Moje 'zelenáče' nemají tak pěkné pouzdro Tak alespoň mám tyto Včera se vrátily od hodinářky, jdou nádherně přesně. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Moje 'zelenáče' nemají tak pěkné pouzdro Tak alespoň mám tyto Včera se vrátily od hodinářky, jdou nádherně přesně. Tak to máš šikovnou hodinářku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se