Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Nafotim zitra odpoledne. Nestiham, jen ctu telefonem.

pro sobotu jsem na test vytáhl z origo pouzdra prozatím druhé z televizí, pozlacenou verzi, pro změnu s krapet zatuhlým natahováním. Musím ich zkusiť, než půjdou za nějakým  "Prim-lékařem" na očistu a údržbu,  foto ráno  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro sobotu jsem na test vytáhl z origo pouzdra prozatím druhé z televizí, pozlacenou verzi, pro změnu s krapet zatuhlým natahováním. Musím ich zkusiť, než půjdou za nějakým  "Prim-lékařem" na očistu a údržbu,  foto ráno   :)

Asi nespavost  :eek: . Tak a jde se na nákup, pečivo došlo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ukaž tu okrovou Sorelu. Řekl bych, že oficiální katalog zná jen šedivou a červenou. Ostatní po rozboru ukazovalo spíše na invenci zaměstnanců  :) .

Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ale pokud se dobře pamatuju, tak už jsem je dával někam do vlákna o Sorele.

okrové (nebo nevím, jak je nazvat)                        

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

normální šedé

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ale pokud se dobře pamatuju, tak už jsem je dával někam do vlákna o Sorele.

okrové (nebo nevím, jak je nazvat)                        

attachicon.gifDSCN2129.JPG     

normální šedé

attachicon.gifDSCN2130.JPG

:eek:  a minutové indexy to nemá?

Už se to tady řešilo a nejsou první, které jsem viděl, má je tuším Accutron(doufám, že se nemýlím). A už se to tady řešilo, že to je možná jen barevná mutace červených a červené taky nemají minutové indexy.

Odkaz ke komentáři

Už se to tady řešilo a nejsou první, které jsem viděl, má je tuším Accutron(doufám, že se nemýlím). A už se to tady řešilo, že to je možná jen barevná mutace červených a červené taky nemají minutové indexy.

Mutace červených  asi ne, ty mají bílé indexy.Je pravda že šedé mám s minutami i bez...Radši si někde nalistuju tu starou debatu a nebudu tady zbytečně cintat...

Odkaz ke komentáři

Dneska mám velké dilema, které nasadím. Jedny budou muset z kola ven ;-)

8/50 dorazily,prostě jsem je musel mít.....

Odkaz ke komentáři

Dneska mám velké dilema, které nasadím. Jedny budou muset z kola ven ;-)

8/50 dorazily,prostě jsem je musel mít.....attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1363606294.562132.jpg

doooocela hustá provokace :)  :frusty:

prostě krása, nooo, Já chci takyyyyyyyyyyyyyy!

Upraveno uživatelem velorexar
Odkaz ke komentáři

po ruce mi leze jakési pavouk, evidentně mu něco ještě chybí :)

Odkaz ke komentáři

Po asi 20 letech jsem oprášil své první hodinky. Jako děcko jsem s něma odchodil snad celou základku. Původní řemínek samozřejmě dávno prasknul, tak jsem na ně zkusil hodit nato. A myslím, že jim sekne. V reálu ani nevypadají tak "jetě" jako na fotce. Musím je blejsknout i na denním světle. Po dlouhé odmlce se zase provětraly a udělaly mi radost. 

Odkaz ke komentáři

Navečer jedeme hrát divadlo, tak jsem musel nasadit něco odpovídajícího :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...