Honza.manta Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Dnes znovuobjevené v šuplíku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Ukaž tu okrovou Sorelu. Řekl bych, že oficiální katalog zná jen šedivou a červenou. Ostatní po rozboru ukazovalo spíše na invenci zaměstnanců .Nafotim zitra odpoledne. Nestiham, jen ctu telefonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Nafotim zitra odpoledne. Nestiham, jen ctu telefonem.pro sobotu jsem na test vytáhl z origo pouzdra prozatím druhé z televizí, pozlacenou verzi, pro změnu s krapet zatuhlým natahováním. Musím ich zkusiť, než půjdou za nějakým "Prim-lékařem" na očistu a údržbu, foto ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 pro sobotu jsem na test vytáhl z origo pouzdra prozatím druhé z televizí, pozlacenou verzi, pro změnu s krapet zatuhlým natahováním. Musím ich zkusiť, než půjdou za nějakým "Prim-lékařem" na očistu a údržbu, foto ráno Asi nespavost . Tak a jde se na nákup, pečivo došlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Při sportu Sporty. Vyhraje Soukalová? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Nějak se jich nemůžu nabažit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 (upraveno) Ukaž tu okrovou Sorelu. Řekl bych, že oficiální katalog zná jen šedivou a červenou. Ostatní po rozboru ukazovalo spíše na invenci zaměstnanců . Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ale pokud se dobře pamatuju, tak už jsem je dával někam do vlákna o Sorele. okrové (nebo nevím, jak je nazvat) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. normální šedé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ale pokud se dobře pamatuju, tak už jsem je dával někam do vlákna o Sorele. okrové (nebo nevím, jak je nazvat) DSCN2129.JPG normální šedéDSCN2130.JPG a minutové indexy to nemá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 a minutové indexy to nemá?Ne, nemá. Ale nejsou to první, které jsem bez nich viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Při sportu Sporty. Vyhraje Soukalová? Pěkná renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Dnesek byl cely "Sportovni" a jeste k tomu plny slunicka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ale pokud se dobře pamatuju, tak už jsem je dával někam do vlákna o Sorele. okrové (nebo nevím, jak je nazvat) DSCN2129.JPG normální šedéDSCN2130.JPG a minutové indexy to nemá? Už se to tady řešilo a nejsou první, které jsem viděl, má je tuším Accutron(doufám, že se nemýlím). A už se to tady řešilo, že to je možná jen barevná mutace červených a červené taky nemají minutové indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Už se to tady řešilo a nejsou první, které jsem viděl, má je tuším Accutron(doufám, že se nemýlím). A už se to tady řešilo, že to je možná jen barevná mutace červených a červené taky nemají minutové indexy.Mutace červených asi ne, ty mají bílé indexy.Je pravda že šedé mám s minutami i bez...Radši si někde nalistuju tu starou debatu a nebudu tady zbytečně cintat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Dneska mám velké dilema, které nasadím. Jedny budou muset z kola ven ;-) 8/50 dorazily,prostě jsem je musel mít..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Dneska mám velké dilema, které nasadím. Jedny budou muset z kola ven ;-)8/50 dorazily,prostě jsem je musel mít.....ImageUploadedByTapatalk1363606294.562132.jpgdoooocela hustá provokace prostě krása, nooo, Já chci takyyyyyyyyyyyyyy! Upraveno 18. března 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 po ruce mi leze jakési pavouk, evidentně mu něco ještě chybí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Po asi 20 letech jsem oprášil své první hodinky. Jako děcko jsem s něma odchodil snad celou základku. Původní řemínek samozřejmě dávno prasknul, tak jsem na ně zkusil hodit nato. A myslím, že jim sekne. V reálu ani nevypadají tak "jetě" jako na fotce. Musím je blejsknout i na denním světle. Po dlouhé odmlce se zase provětraly a udělaly mi radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Tak to ti závidím, já své první sporty někde projel a už nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcelsion Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Nějak se jich nemůžu nabažit..Ani se nedivím, jsou moc povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Navečer jedeme hrát divadlo, tak jsem musel nasadit něco odpovídajícího Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se