bohus76 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Zdar,nějáké foto posílám,ale lepší fotky neumím.Když je zmenšuji,tak se mi vždy rozmáznou.Rozměry jsou :pruměr pouzdra bez korunky-38mmdélka přes hožky 46mm,rozteč nožek 20mm a pruměr skla 31mm.Už je nosím 2roky do práce a jsou to super hodinky,dělají je taky v automatu.Dost se mi líbí tento ciferník s datumem,zajímalo by mne jaký má průměr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 ig.jpgTleskám, povedena renovace. I ten Nato k nim, pro me nečekaně, sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Dost se mi líbí tento ciferník s datumem,zajímalo by mne jaký má průměr ?To zatím nevím, až budu měnit baterku tak to zjistím.Používám je v dešti a prachu tak musím nechat udělat zkoušku vodotěsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Myslel jsem cca /měřeno přes sklo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Myslel jsem cca /měřeno přes sklo/.Asi tak 29-30 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Stále nové traktory, i o víkendu, tentokrát zespodu. Musel sem si ověřit, že mi tam Elton nedal cizí strojovnu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) Gratuluju k prvním rejpancům já si je jdu vyzvednout pozítří a zařekl jsem se že se dovnitř vůbec nepodívám (vzhledem k tomu že jsem dodával úplně standardní strojek tam nic jinýho tikat nemůže). P.S. ten tah na nich asi vypadá super. Odkudpak je? Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 dnes poprvé na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Gratuluju k prvním rejpancům já si je jdu vyzvednout pozítří a zařekl jsem se že se dovnitř vůbec nepodívám (vzhledem k tomu že jsem dodával úplně standardní strojek tam nic jinýho tikat nemůže). P.S. ten tah na nich asi vypadá super. Odkudpak je? No jo no, malý rejpaneček už tam je , bez toho to nejde, dýnko drželo jako přibitý. tah: http://www.hodinky-junghans.cz/prislusenstvi-k-hodinkam-junghans/5020004-nahradni-ocelovy-tah-pro-junghans-0273004-max-bill-handaufzug.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Tak ja se taky pridavam... Dnes jsme si vysli na slunicko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Máte to pěkný, ale není to nějak můj šálek kávy. Ale nějak jste mne přeci jen nahlodali, kdybych Elton přemluvil, aby tam vrazili grafiku z Elegantů, tak i moje konto zakrvácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Mé první telky sledují odjezd vlaku v 18.04h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Takové rychlosetkání - Mischa, Straspol a já.Hodně špatné světlo, málo času a foceno telefonem, tak omluvte kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Jsou parádní. Financi, děkuju !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Tak TOHLE je parada!!!Mobil nevadi, myslenka je jasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Děláte mi radost pánové.Jak se dostanu k pevnemu PC a lepšimu připojení, založím chlubící vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 No ono se vlastně není čím chlubit - takový lepší standard. To jen zbytek světa může smutnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Standard ano,jen mi tam ještě něco na těch hodinkách chybí.Snad se nezlobíte mému názoru,ve skutečnosti mohou být jiné než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Standard ano,jen mi tam ještě něco na těch hodinkách chybí.Snad se nezlobíte mému názoru,ve skutečnosti mohou být jiné než na fotkách.Zkus se na ně podívat in natura- je jich dvanáct, třeba je potkáš. Jsou vážně moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Mé první telky sledují odjezd vlaku v 18.04h Moc pěkné!!!Musím si je také pořídit!Tyhle se mi moc líbí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se