Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Zdar,

nějáké foto posílám,ale lepší fotky neumím.Když je zmenšuji,tak se mi vždy rozmáznou.Rozměry jsou :pruměr pouzdra bez korunky-38mm

délka přes hožky 46mm,rozteč nožek 20mm a pruměr skla 31mm.Už je nosím 2roky do práce a jsou to super hodinky,dělají je taky v automatu.

Dost se mi líbí tento ciferník s datumem,zajímalo by mne jaký má průměr ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost se mi líbí tento ciferník s datumem,zajímalo by mne jaký má průměr ?

To zatím nevím, až budu měnit baterku tak to zjistím.Používám je v dešti a prachu tak musím nechat udělat zkoušku vodotěsnosti.

Odkaz ke komentáři

Stále nové traktory, i o víkendu, tentokrát zespodu. Musel sem si ověřit, že mi tam Elton nedal cizí strojovnu :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Gratuluju k prvním rejpancům :lol2: já si je jdu vyzvednout pozítří a zařekl jsem se že se dovnitř vůbec nepodívám (vzhledem k tomu že jsem dodával úplně standardní strojek tam nic jinýho tikat nemůže).

P.S. ten tah na nich asi vypadá super. Odkudpak je?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Gratuluju k prvním rejpancům :lol2: já si je jdu vyzvednout pozítří a zařekl jsem se že se dovnitř vůbec nepodívám (vzhledem k tomu že jsem dodával úplně standardní strojek tam nic jinýho tikat nemůže).

P.S. ten tah na nich asi vypadá super. Odkudpak je?

No jo no, malý rejpaneček už tam je :), bez toho to nejde, dýnko drželo jako přibitý.

tah:

http://www.hodinky-junghans.cz/prislusenstvi-k-hodinkam-junghans/5020004-nahradni-ocelovy-tah-pro-junghans-0273004-max-bill-handaufzug.html

Odkaz ke komentáři

Tak ja se taky pridavam... Dnes jsme si vysli na slunicko  :)

Odkaz ke komentáři

Mé první telky sledují odjezd vlaku v 18.04h  :photo:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...