Marcus Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Jediné a až na tah zcela původní. To vypouklé sklo je úžasné a na tu lunetu jsem si nakonec zvyknul a měnit ji nebudu.
doktor584 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Někdy ty hodinky zkazí ta ruka, ale tyhle jsou fakt pěkné, gratuluji
Henatko Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Tak letos jsou to moje druhé Sporty II no nebyl to hezkej dárek od partnerky Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
saida Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 (upraveno) Někdy ponosím taky něco pod 40mm. O renovaci neuvažuji. Puvodní stav se mě zamlouvá stejně nejvíc. Ale, občas se tu vyskytnou náramně povedený renovace. To zase tedy joo. Občas.edit. Ty vorezlý ručky neřeším. Páč to vidím jen na fotkách. Upraveno 13. dubna 2014 uživatelem saida
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 O renovaci neuvažuji. Puvodní stav se mě zamlouvá stejně nejvíc. Ale, občas se tu vyskytnou náramně povedený renovace. To zase tedy joo....Mám uplně stejný pohled na věc.
hirsch Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Někdy ponosím taky něco pod 40mm. O renovaci neuvažuji. Puvodní stav se mě zamlouvá stejně nejvíc. Ale, občas se tu vyskytnou náramně povedený renovace. To zase tedy joo. Občas.edit. Ty vorezlý ručky neřeším. Páč to vidím jen na fotkách.Paráda, rozhodně takhle mají něco do sebe, v jakým stavu mají pouzdro?
saida Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Paráda, rozhodně takhle mají něco do sebe, v jakým stavu mají pouzdro?Ucházející,odpovídající stáří. Nikde nic nečouhá.Strany ok,dýnko jako nové!
SakalMarty Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 AzuroKdyž ty modrý, tak já taky, jenom teda na rally strapu
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Hezké chlapci, ještě někdo vyvalte pískové a nedělejte, že je nikdo nemáte
hirsch Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Včera jsem vyměnil černou lunetu za bílou, tak je dnes provětrávám.
plasan Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 ja dnes bile sportky,. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se