straspol Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 DSC_8349.jpgUseknout - až u ramene, aby Tě nenapadlo ozdobit si pahejl něčím nemravným.
michal_l Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Po dlouhé době tyhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 DSC_8349.jpgTo je krása, si říkám, a sleduju to. Dává to možnost kombinace, pokud by to šlo, subciferníkové mi nejdou pod nos, moc to připomíná Pobědy a to se mi nelíbí, ale mají příjemnější na vzhled lunetu se zřetelnými čísly. To bych si přesadil do původního modelu s velkou vteřinovkou. Model vlevo, novodobé, no, nechat beze změn. No nic, ale tenhle model se u mně nevyskytuje, zatím mne to nijak nemrzí, tak si dnes mezi fotbaly krátím čas s klasickými 17 kameny. ** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Dneska někdo poletí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Zajímavý ancre číselníček.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Zajímavý ancre číselníček..Tak to jsi byl Ty už se mi do nich nechtělo jít kvůli škrábanci a nepůvodnímu dýnku- no ale nejsou ošklivé!!
Honza.manta Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Hezké, ale nějak mi k tomu nesedí ručky.
MaraThon Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Hezké, ale nějak mi k tomu nesedí ručky. Tyhle tam byly. Myslím, že tam patří jiné?
Honza.manta Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty bílé s lumi dle mého ne, ale nejsen vševědoucí. To by asi věděl Biges.
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 post-6998-1268505094.jpg Ty bílé s lumi dle mého ne, ale nejsen vševědoucí. To by asi věděl Biges.Mám pocit že tam patří ručky jako z Humbert..
straspol Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Mám na všech tyto ručičky.Ty na tvojí fotce mám na hodinkách s Miyotou - na leteckých i na Humbertech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Dneska někdo poletíTeda že zrovna ty nemáš přeleštěné sklíčko tak tomu bych něvěřil...
financ Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Teda že zrovna ty nemáš přeleštěné sklíčko tak tomu bych něvěřil...Za ty prachy bych je vzal i bez sklíčka.
doktor584 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Za ty prachy bych je vzal i bez sklíčka.Tak teď tomu rozumím
bohus76 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Za ty prachy bych je vzal i bez sklíčka.Je to rebel,na vojnu s ním :-) /doživotí....../
Perun73 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 DSC_8349.jpgTak a už toho mám dost. Jdu si zjistit, kde bydlíš.
jovani Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. komentar je tu zbytocny, proste nadhera kde vsetci na tie PRIMky chodite?
Návštěvník eloga Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Agent Orange... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se