Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

byl jsem dnes novej řemen :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Hezký to máte :). Taky doufám, že až moji kluci dorostou, že budeme sdílet chronoúchylku, jedině snad se bojím, že mě pak třeba vánoce budou stát dost peněz. Ty dvoje primky s formulkou, co maj teď jim asi nevystačí navždy. Třeba to ale nebude tak hrozný a vystačím do jejich dospělosti s IGENama.

attachicon.gifDSC_8633.jpg

attachicon.gifDSC_8642.jpg

No a s mlaďasem

attachicon.gifDSC_8657.jpg

Odesláno

Tak další západ slunce

Odesláno

Tak vstaň ráno v půl čtvrtý a oběhni to na druhou stranu...

No, měl bys tu dovolenou takovou akční...za tu fotku by to stálo !

Naprostý souhlas

Vyližte mi kapsu. Vstává se až na snídani. Fotím hodně a rád, ale podřizuji to svému harmonogramu. Mohu jen přidat východ slunce v bavorsku, ale OT bez hodinek.

Odesláno

No tak se nezlob...holt zejtra vyfoť Orlíky v zátiší s ranní kávou a croissantem a budem taky spokojený, no...

Sedím a čekám,ten východ jsem oželel, ale jak vidím tak ani té ranní kávy jsem se nedočkal.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...