bohus76 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Nechce u toho toliko chlastat :-)
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Woé - jsem s mladým u moře, takže se chlastá až večer, přes den musím být v lati a vzornej otec. Nemohu jít špatným příkladem.
zekon7302 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 byl jsem dnes novej řemen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Georgeisin Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Hezký to máte . Taky doufám, že až moji kluci dorostou, že budeme sdílet chronoúchylku, jedině snad se bojím, že mě pak třeba vánoce budou stát dost peněz. Ty dvoje primky s formulkou, co maj teď jim asi nevystačí navždy. Třeba to ale nebude tak hrozný a vystačím do jejich dospělosti s IGENama. DSC_8633.jpg DSC_8642.jpg No a s mlaďasem DSC_8657.jpg
Honza.manta Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Tak další západ slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Tak další západ slunce 1.jpg 2.jpg 3.jpgA zítra bych prosil při východu (slunce samozřejmě, né že to cvakneš u nějakech dveří...)
Honza.manta Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Slunce vychází nad ostrovem = bez moře a to je o ničem.
straspol Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Slunce vychází nad ostrovem = bez moře a to je o ničem.Tak vstaň ráno v půl čtvrtý a oběhni to na druhou stranu...
straspol Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 No, měl bys tu dovolenou takovou akční...za tu fotku by to stálo !
doktor584 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Tak vstaň ráno v půl čtvrtý a oběhni to na druhou stranu...Naprostý souhlas
Honza.manta Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Tak vstaň ráno v půl čtvrtý a oběhni to na druhou stranu... No, měl bys tu dovolenou takovou akční...za tu fotku by to stálo ! Naprostý souhlas Vyližte mi kapsu. Vstává se až na snídani. Fotím hodně a rád, ale podřizuji to svému harmonogramu. Mohu jen přidat východ slunce v bavorsku, ale OT bez hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 No tak se nezlob...holt zejtra vyfoť Orlíky v zátiší s ranní kávou a croissantem a budem taky spokojený, no...
vicomt Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dneska jen tak na zkoušku.
doktor584 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 No tak se nezlob...holt zejtra vyfoť Orlíky v zátiší s ranní kávou a croissantem a budem taky spokojený, no...Sedím a čekám,ten východ jsem oželel, ale jak vidím tak ani té ranní kávy jsem se nedočkal.......
straspol Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Sedím a čekám,ten východ jsem oželel, ale jak vidím tak ani té ranní kávy jsem se nedočkal.......No- taky mi to vrtá hlavou...
Honza.manta Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Tady dneska žádný východ slunce nebyl - nebo jsem ho zaspal.
Honza.manta Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Takový pokus, bohužel jsem ho nestihl před dovolenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 ELTON SPORT ve svém živlu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JZED Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Dnešní cesta do práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se