ATOM Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Jarett Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Mcmartini Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Jarett Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
emve Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Moje první Orlíky a stále oblíbené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ATOM Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jarett Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Tak které rozdělat první ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lobber Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Ajaj …. Kluci hodináři -> budete mít práci ☝ Děti si jdou hrát …. Jinak bych začal pilotkama :0) 1
Bert Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Já osobně si myslím, že @Jarett by měl začít budíkem ..... 1 3
Jarett Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 14 minutami, Bert napsal: Já osobně si myslím, že @Jarett by měl začít budíkem ..... Pravdu díš ! Jdu hned nějaký pořídit
bohus76 Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března před 14 hodinami, Bert napsal: Já osobně si myslím, že @Jarett by měl začít budíkem ..... Nějakým velkým
Jarett Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Orlíci na B&S Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
soldier Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března A to jsem myslel, že do tý práce dneska nepůjdu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Roman-ZA Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) B&S RipStop z 80. let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března uživatelem Jarett 3
soldier Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
p3k Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března (upraveno) pokusy s řemínky začínají: 1. guma ... na cestě Cordura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. března uživatelem p3k 4
brba Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Dobré ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
p3k Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) dokoupil jsem Elton sponu s novoměstskými oblouky, protože moje Orlíky ji neměly, plus na zkoušku nasazena Cordura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března uživatelem p3k 2 1
brba Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Dnes starší ročník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se