straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Já tě asi nemám rád ... Proooooč ??
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Já nevím zaujaly mě a musel jsem je mít. Ciferník s pěknou modrou metalízou je jako na jiných ,,Prim těžítkách" , jen v dolní části místo údaje o počtu kamenů je natištěný kříž na vteřinovku a vyvrtaná díra. V hodinkách tiká 011. Vteřinovka tudíž není nalepená ani domalovaná, normálně vteřinovkuje jak má.Musím říct že jsou velmi inspirativní... je to další zajímavý bastlík z Eltonu..zajímavý bastlík, ručky jsou televizní?
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 68 312 1, podle mého. Asi jsou na televizích i stejné.
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 68 312 1, podle mého. Asi jsou na televizích i stejné.mě s těma kódama strašně serete. Zas abych vytáhnul knížku
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 mě s těma kódama strašně serete. Zas abych vytáhnul knížkuPřesně to jsem chtěl. Sám jsem je taky musel nalistovat abys jako nemyslel že už to umím všechno zpaměti.
Návštěvník eloga Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Já dnes traktory v traktoru . Mají už něco za sebou, ale pořád slouží - oba dva .v tom Zetoru, naprostá pecka.... +1 **
Honza.manta Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Přezul jsem do černa a asi se mi to líbí víc než ta šedá.Jo a dnes bez akvárka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Raichu Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 ahojte,na květen mám pro syny nachystaný etůjky...kruh se asi neuzavře, ale je třeba tmelit kolektiv:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Dneska diplomaticky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milan.w Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Za pár týdnů dorazí PS2 z renovace, tak musím trénovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kadakii Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Prima jarní vyjiížďka, mazlik po zimním spánku....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 z víkendu.úplně dodrbané, ale stejně nejmilejší igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 na zkoušku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Tyvole, tohle bylo na srazu taky? Že si to nepamatuju...
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Tyvole, tohle bylo na srazu taky? Že si to nepamatuju...nebylo, ty došly dneska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 nějaké další info nebo fotky nemáš nebo budeme nejdřív mlžit?
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 nějaké další info nebo fotky nemáš nebo budeme nejdřív mlžit?proč mlžit? Jedna fotka zepředu, jedna zezadu a jedná se o skeletony z dílny Molnára a Fábryho, uvnitř kal. 93.01, safír a WR 3ATM.Je to krásný kousek šperkařiny
p3k Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 (upraveno) Hodinky vypadají dost zajímavě na to, žes tu dal jedn dvě fotky zaměřené spíš na kalibr (ikdyž jde hlavně o něj). Chtělo by to více fotek celých hodinek. Upraveno 24. března 2015 uživatelem p3k
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se