Návštěvník dabelM Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Plzeňský pivovar a Bednářská dílna - ruční výroba dřevěných sudů.Tam bych se chtěl někdy podívat a klidně i bez Orlíků :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
straspol Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Tam bych se chtěl někdy podívat a klidně i bez Orlíků :-) Sent from my iPhone using TapatalkNo jasně- přemluvíme Manťáka ať nás tam vezme na procházku...Ty vezmeš isolepu a já přinesu pytlík s pískem...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Dnes jsem vzal limitku na pivo... Snad se Manťák ne naštve, že to je jen na Harracha !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem dabelM
Verses Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Pořízené z Aukra. Zaujala mě ta ?kresba? ciferníku, netuším, zda jde o autentický kus? Vzadu věnování rok 67. Každopádně se mi velmi líbí. Řemínek vyřeším časem.
straspol Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Pořízené z Aukra. Zaujala mě ta ?kresba? ciferníku, netuším, zda jde o autentický kus? Vzadu věnování rok 67. Každopádně se mi velmi líbí. Řemínek vyřeším časem. Nojo, oxidace, stárnutí a plísně dělají na spoustě Primek zajímavé kresby...
p3k Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Dnes jsem vzal limitku na pivo... Snad se Manťák ne naštve, že to je jen na Harracha !!! Sent from my iPhone using Tapatalk abych nekulhal !!!Buď ti jdou pomalu nebo to byla velká žíža
Návštěvník dabelM Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Byla velká žízeň v kombinaci s venkovní teplotou nad 20st.
Jarda_Prim Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Klasický model, ale nádherně zachovalý.
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Dnešní procházka (datum na hodinkách jsem neřešil) s detektorem po lese... Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Jan_Jan_2006
straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Dnešní procházka (datum na hodinkách jsem neřešil) s detektorem po lese... Hodinky pěkný. Copak jsi to našel?
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Hodinky pěkný. Copak jsi to našel?Je to držák mechanického holícího strojku německé výroby.V zemi byl možná na den přesně 70 let!!!!!!Na místě jsem našel více těchto strojků, včetně dalších osobních věcí německých vojáků.Smutné...
PetrM Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Je to držák mechanického holícího strojku německé výroby.V zemi byl možná na den přesně 70 let!!!!!!Na místě jsem našel více těchto strojků, včetně dalších osobních věcí německých vojáků.Smutné... No šla tudy fronta, nález části holícího strojku je ještě v pohodě...
straspol Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 No šla tudy fronta, nález části holícího strojku je ještě v pohodě...Nojo !!! Já to nepoznal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se