financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Hm, zatím jsem nenarazil. Moc pěkný jsou třeba Brusel 39 :-)ty se prodávají 3 týdny, výroba cca 2-3 měsíce, ty tu nejspíš nebudou Upraveno 23. července 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tiše jsem doufal, že představíš metodu elektrolytického odchromování pouzdra pomocí startovacích kabelů, autobaterie, skleničky na umělý zuby a kouzelného roztoku a tenhle postup tu někde je popsanej ? uvažoval jsem o tom už dlouho :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pyšní se tu někdo nějakými kousky z novodobé produkce Prim? Krom všudypřítomných Orlíků jsem zahlédl jedny Tycho Brahe a jedny Spartaky, ale jinak nic...Tak třeba tyto: Orlík II, Svatováclavské, Linea. Náhoda, že je mám pohromadě, dneska mi dorazily po pravidelném servisu z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tak třeba tyto: Orlík II, Svatováclavské, Linea. Náhoda, že je mám pohromadě, dneska mi dorazily po pravidelném servisu z Eltonu.Me gusta :-) Má někdo Diplomaty z novodobé produkce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Me gusta :-) Má někdo Diplomaty z novodobé produkce?kdysi se tu dělala limitka novodobých Diplomatů s kal 96, pár jich tu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 kdysi se tu dělala limitka novodobých Diplomatů s kal 96, pár jich tu budeJsem měl za to, že Diplomat 34 a 40 jsou standard produkce Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ostrava je kraj razovity..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tak jsem si je zase na chvíli "obul". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ostrava je kraj razovity.....Aha, už vím, kdo to tam vykupuje....Dneska si stěžoval prodavač, že všechno zajímavé je pryč a nemá co nabídnout. Včetně Tobruků a Orlíků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Jsem měl za to, že Diplomat 34 a 40 jsou standard produkce Eltonubyla to iniciační serie Diplomatů 40mm, udělalo se myslím 12ks a měly kal. 96A taky tam byla o něco lepší cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 a tady praLinea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Tak jsem se nakonec dočkal dříve než na Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 lepší než POčka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Vyřešit chod lunety, případně doplnit keramikou, strojek vybavit křemíkovými kompenenty a zvýšit rezervu na aspoň 60h. To by byly definitivní, páč by to stálo víc než po-čka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 a tady praLineaIMAG0678.jpgTak ty jsou parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) :-) Upraveno 24. července 2015 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) :-) Upraveno 24. července 2015 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 :-)to už je má fakt kdekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Tak jsem se nakonec dočkal dříve než na Vánoce Gratuluji k výběru, nakonec jsi šel do standardní verze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se