Fade Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 By mě zajímalo kolik tu je od mého fochu - fyzik :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 a cos studoval? fyziku je tu docela dost i kdyz ne vyhradne v prim sekci no... By mě zajímalo kolik tu je od mého fochu - fyzik :-DOdesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 a cos studoval? fyziku je tu docela dost i kdyz ne vyhradne v prim sekci no...Hustě A já jsem myslel, že vymíráme Mám vystudovanou čistě matematiku a fyziku na Ostravské Univerzitě. Ale to sem asi až tak nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbrz Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Dnes dorazily. Mám radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 to sem moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Coffee time! Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Na přednášku sportovně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Copak studuješ, že berete kmitání? :-) Na přednášku sportovně! 20151007_112538.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Taky jedna pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Copak studuješ, že berete kmitání? :-)ČVUT FEL - Aplikovaná elektronika a tohle je Fyzika Prof. Kulhánka (Nikdo známější z FELu snad není) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 ČVUT FEL - Aplikovaná elektronika a tohle je Fyzika Prof. Kulhánka (Nikdo známější z FELu snad není)Super. Kulhánek je perfektní ;-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Dalsi jednani, takze jasna volba Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 (upraveno) Když Primky, tak tyhle. Upraveno 8. října 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Nosíš je čím dál častěji Karel co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Zkouším Vítův model. Nosit hodinky týden, a pak zase další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Po návratu od hodináře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 A odpoledne toto.... Nositelky to proste neni no Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 ImageUploadedByTapatalk1444331389.127631.jpg A odpoledne toto.... Nositelky to proste neni no ImageUploadedByTapatalk1444331422.575450.jpg Sent from my iPhone using TapatalkHmmmmmm spartaky ale pěkně, pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Mam je asi rok a pul, dneska jsem je poprvé vzal na ruku, ale je to na normální nošení fakt maly... Tak půjdou zase do vitrinky Hmmmmmm spartaky ale pěkně, pěkně... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Denjl-ja ty Diplomaty taky nenosim,je to strasne maly.Pritom jsou tak pekny:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se