Melly Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dobré ráno.Chci se zeptat,jestli to mohu do této sekce fotit takto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dobré ráno.Chci se zeptat,jestli to mohu do této sekce fotit takto ?Pokud nebyla ta ruka někdy živá,tak určitě ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To jsem moc rád a hned jedny krásky přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Dnes přišel nový NATO strap, takže zase po sto letech Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 stoletý igen, celkem mu to sluší... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To jsem moc rád a hned jedny krásky přidám.no, tak pokud si tam na tu formu na rukavice nebo co to je..... navěsil Prim, je to jen poněkud neobvyklá kompozice.Jsem však jen rád, žes tam k těm bonsaiím nefoukl Seiko. To bych měl zkažené odpoledne.... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 To jsem moc rád a hned jedny krásky přidám.No ty ale vůbec nejsou nezajímavý :-) pěkně pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 dnešní oslavenci, na 50 let vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tak já dnes koupil tyto, jen jsem vyměnil sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 To jsem moc rád a hned jedny krásky přidám.Krásná rostlinka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Koukám, senioři se do toho uměj vobout. A ještě nám tady zaváděj plastový ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Koukám, senioři se do toho uměj vobout. A ještě nám tady zaváděj plastový ruce . Senior, nesenior. Jde vidět, že mysl je mladá a má styl ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Dobrý den všem a Hardslimerovi především za to ,jak mne pozitivně ohodnotil .Ještě info k ruce .Není to plast ,nýbrž drahý značkový porcelán.Vzdělanci vědí o čem je řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tady nejde o pozitivní hodnocení, ale vidím to sám na sobě.Sám jsem se zastavil v 25 letech a to co je dál je jen nabírání zkušeností s dlouhodobou aretací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 No z mé strany to bylo myšleno taky jako poklona. Omlouvám se za svou nevědomost. Rozlišování plastových a porcelánových rukou mi prozatím dělá problémy. Dnes jsem se však v této oblasti výrazně posunul vpřed. Napříště podrobím každou bílou neživou ruku bližšímu zkoumání za účelem zjištění materiálu, ze kterého je vyrobena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Promiň ,špatně jsem to pochopil.Jelikož již zde jistá debata o ruce proběhla ,reagoval jsem asi neadekvátně.Když jsem začal přispívat do tohoto fora,byl jsem přesvědčen že jde hlavně o hodinky. Patřím ke dříve narozeným a hodinky doma nenosím.Takže na ruce mám pouze vrásky , jaterní fleky a ještě se mi chvějí.Netušíl jsem ,že by takové roztřesené foto někoho zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Aha, tak minulou debatu o ruce jsem nezaznamenal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se