senior1949 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 OK.smažme to prosím.Jako omluvu přidávám jeden kufřík hodinek bez ruky.Snad mi to příznivci anatomie odpustí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Dnes Humberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 dnes PRIMa den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Nedivím se že máš PRIMa den. Jsou fantastický. Pro mne nejlepší Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dobré ráno. Dnes do práce s Igenama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Nedivím se že máš PRIMa den. Jsou fantastický. Pro mne nejlepší Igenya já jsem si myslel, že ty nejlepší a samozřejmě nejhezčí mám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Ty máš E.S samozřejmě ale taky nejhezčí a nejlepší ;-) a ke všemu i tvoje Orlíky jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Svatecni obed tak svatecni hodinky. Pozna nekdo, kde jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Svatecni obed tak svatecni hodinky. Pozna nekdo, kde jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Myslím, že môj prvý príspevok v tomto vlákne... Stav je viac ako len PRIMa Akurát na korunke vidno ten vek no.. A ja mám Nedeľu už dnes, keby niečo... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Hmmmm...slavna neverejna 12ti kusa limitka Traktoru... To je fakt parada...))) pozdravuj v Tabore Svatecni obed tak svatecni hodinky. Pozna nekdo, kde jsem? IMG_20151205_140236.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Hmmmm...slavna neverejna 12ti kusa limitka Traktoru... To je fakt parada...))) pozdravuj v Tabore Budu pozdravovat limitka traktoru je jedna z top, co tu vznikla a prisla ke me naprostou nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 takovou nahodu bych si taky nechal libit.... jsou paradni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 takovou nahodu bych si taky nechal libit.... jsou paradni !Nechtej. Me tyhle hodinky odstranily veskery zabrany a od ty doby jsem v hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Sakra, nejak se to nezobrazilo.... Daval jsem palec nahoru, jako ze asi rozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Asi tak 20 let v šuplíku, ráno jsem 5x otočil korunkou, nasadil a nemají sebemenší problém! Už se na ně těším po renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 6.XII a v Polsku počasí teplo a slunečno. Dnes je zde "Mikołajki". Slušní lidé dostanou dárky od Santa Clause. To je důvod, proč jsem si koupil Kirowskie Crab (Ukážu ti, když přijde). Jste také dostat dárky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Zekonovy Orlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se