jožko Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To:Kelly-Prečo im nadávaš do bastlov,keď vypadajú byť v poho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 To:Kelly-Prečo im nadávaš do bastlov,keď vypadajú byť v poho?To asi bylo pro mě, co? No, bastl to je - nemají bílý armovák, takže s největší pravděpodobností je pouzdro z Humbert/Potápek. Zajímavé je, že ale mají původní bombírovanou korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Dík za upozornenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Pro Verses: Díky za foto, klasická spona pro Hirsch, mám stejnou na OMG, ale ORL by si jistě zasloužili sponu s logo Prim. Nemám ani informaci jestli je v Elton samostatně k zakoupení a kolik "koštuje". V krajním případě i takto nositelné, já osobně bych s tím neměl problém. Na současné produkci z Eltonu, t.j. šedé gumě "made in swiss" také žádné logo Prim ve standardu není. Za mě moc pěká, době odpovídající "retro guma". Ještě jednou, za mě palec nahoru !!!! Jo, na koženým řemínku ještě půl bídy. Nevím, zda maj v Prim sponu k zakoupení, zeptám se. Já na jejich gumě napsáno prim mám. Jinak díky za pochvalu, doporučuju, guma pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Díky za foto. Já na origo šedeé gumě u ORL l.e.45 logo nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 se kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Moj sen-Orly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Dnes byl PRIMa den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 DSC_0038.jpgHezké !A teď popravdě. Jak dlouho byly pod halogenem ?:-)))A nebo jsi si osvit nějak předělal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Docela svítí, ale k ránu už jsou skoro neodečitatelné. To je ta dvojitá lumi. Osvítil jsem je led baterkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Na promoci přítelkyně jasná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Hmmmm....!!!Pěkné moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Na promoci přítelkyně jasná volba Moc hezké hodinky a moc hezky zakomponované!Srdce plesá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Díky, kluci, moje srdce plesá i po půl roce, co je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 To je zase pocasicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPK Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 To je zase pocasicko ImageUploadedByTapatalk1455872539.006375.jpgTie Orliky su uzasne.. Odoslané z m2 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Mě tam štve ta uříznutá 6 a datum. Pak mi to připadá nevyvážené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Taky střídáte hodinky alespoň třikrát denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se