Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

No chronokolega Tikal má na origo ciferníku Igenů tu nepravidelnost výplně indexů ještě docela dobrou - přiměřenou tehdejší nedokonalé technologii nanášení lumibarvy. To já jsem si osobně kupoval a špatně vybíral tehdy úplně nové Igeny, tak-že mne dnes ten "vyzáblý, podvyživený" index na pětce docela vadí :crying_anim:, no ale je to vzpomínka na mládí, jak jsem tenkrát byl "nepozornej, ba přímo blbej". Co všechno tenkrát "kontrola" Primek ještě považovala za dobré.

Edit: Slovosled.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro Tikala:

Skoro trefa, bylo veselo, v tý hospodě, tak rychlocvak na rubu nápojového pivního lístku, měl jsem to vzít i s pivní pěnou - hodinky jsou pivotěsný - ale bál jsem se, že tam nebudou znát ty detaily :cheers:.

Odkaz ke komentáři

Pořád..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Dotaz na znalce, na fotce, jsem zjistil, že indexy jsou vybarvované do výseků, to mají všechny Igeny ?

Odkaz ke komentáři

Tady máš pro srovnání foto mého cifru co mi leží v šuplíku.

Taky nic moc. Index na 6 vypadá vyseknutý.

Na hodinkách mám daný černý, kvůli lepšímu odečtu času.

Na tom červeném je to pro mne hůř vidět. No jo. Slepota se blíží.  :raygun:

Foceno mobilem, tak omluva za kvalitu.

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odkaz ke komentáři

Tikal se zde ptal na vyplňování lumibarvy indexů do výseků (prolisů) u Igenů. Na mém podvyživeném indexu na pětce u Igenů to také vypadá, že je to tak.

Edit: Technicky je to myslím pochopitelné z důvodu aby se dosáhlo silnější vrstvy lumibarvy.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři

Z te me fotky to jde blbe videt, ale psal jsem, ze tam mam taky vysek.

Tzn ryha ktera je na 6 je hlubsi nez rovina cifru.

Podle mne to maji vsechny.

Na PS2 to ale neni.

Nanasel jsem si novou vrstvu lumi a tu puvodni musel dat dolu - zadny vysek.

Pri nanaseni se to ale roztahovalo do vsech stran. Nesel udrzet stejny tvar u vsech indexu.

Takze ten vysek u Igenu by podle mne mel mit funkci udrzeni tvaru indexu pri nanaseni lumi.

Tot muj nazor.

Odkaz ke komentáři

Datum je špatně - již opraveno

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...