Doriaan Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ty jedničky jsou prostě bomba. Musím pochválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ty jedničky jsou prostě bomba. Musím pochválit.Pokud to bylo na mě tak děkuji :-) Akorát musím sehnat 19 mm strap, protože je tam ta mezera u 18 mm. Sice teda mám i origo Prim gumu, která je naprosto boží, ale to nato má svoje kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Já nakupuju tady a jsem moc spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jasne, že na Tebe. Opravdu mají dle mého nadčasový vzhled. Jinak prý není až takový problém tam dát 20mm řemen. Pořádná kůže bude také parádní. Také se rozhlížím po jedničkách. Musím je vyzkoušet na ruku...mám strach, že budou malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Já nakupuju tady a jsem moc spokojenej.Dík moc za odkaz. Je ta cena nějak poznat? Já jsem doteď nakupoval nato na eBay za 27 Kč a úplná pohoda. Některé sice jsou takové tenčí a některé zase hrubší, ale za cenu toho pivka je to boží. Dokonce jsou i prošité a ne jen svařované. Jasne, že na Tebe. Opravdu mají dle mého nadčasový vzhled. Jinak prý není až takový problém tam dát 20mm řemen. Pořádná kůže bude také parádní. Také se rozhlížím po jedničkách. Musím je vyzkoušet na ruku...mám strach, že budou malé.Kůže je v hledáčku. Viděl jsem tady spoustu fotek s kůží a vždy jim to slušelo. Co se týče velikosti, musel bys mít fakt velkou tlapu aby ti byly malé. Je to takový čerstvý vzduch v záplavě přerostlých hodinek. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Prima patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Elegantní pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 S Cinanama dotacime serial a ja se kocham tehlema krasandama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dnes Televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 S Cinanama dotacime serial a ja se kocham tehlema krasandama.letiste.jpg Ježíš! Ty mě ale se-to jako MOD nemohu napsat, někdy ti to řeknu osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ježíš! Ty mě ale se-to jako MOD nemohu napsat, někdy ti to řeknu osobně. Také bych se s tímto kolegou rád setkal, abych mu osobně projevil jak mi touhle fotkou hnul žlučí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 S Cinanama dotacime serial a ja se kocham tehlema krasandama.letiste.jpgTak fialové ještě nemám, zatím jenom tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 A vsechno to zabyl tiper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Hele, začíná mě z Vás píchat pod levou lopatkou, pálí mě za hrudní kostí a vyrazil mi studenej pot, takže už , hoši, fakt brzděte Upraveno 18. března 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Na ruce je sice nemám, ale abych taky trochu přispěl k pobavení Strášy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Hele, ale od Tebe je to úskočný a smrdí to úkladnou vraždou, tohleto. Ještěže ty plasťáče nesbírám protože jsou pod mou úroveň a těma skládačkama mě nedostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Bohužel to nejsou skládačky. Ty s červenými indexy mají dokonce naklapávací dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Jdu si něco nalejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dneska nejpřesnější primky evr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Ještě jedna variace na fialky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se