hbj Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 všechno bude, i datum nastavím.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Pěkné Primky:-) ,já dnes zkouším Drákulu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Bembeg: krásne seika škoda že nepatria do tohto vlákna Ja dnes stokujem vonku a na ruke prepatinovane igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Se omlouvám..jsem si říkal kam zmizelo to letadélko a ono je v sekci,,Co máte dnes na ruce,,Tak aspoň to napravím fotografií :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Jo jo, Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Modra neni dobra, modra je nejlepsi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Je tu nějak moc modro, tak to zkusím rozseknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Je tu nějak moc modro, tak to zkusím rozseknout Ty jsou samozřejmě také velmi parádní! :-) Vše krom lunety je původní, nebo ne?
Navros Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Prim Sport II na sobotní odpoledne jak dělané ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Modrá byla nej i na srazu veteránů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Dobře jsi si vybral k hodinkám auto!!!
Melly Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Modrá byla nej i na srazu veteránů Top!
James24 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Ještě kdyby tak bylo moje . To byl veřejný sraz na Sychrově, ale super podívaná a i na poslech, když odjížděli
zde Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Stará dobrá klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 to James24: Super dvojka Jo, takového mustanga bych si nechal líbit. Co je to za sraz, bývá každý rok?
Liqid Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Modrá byla nej i na srazu veteránů To je náhoda, po tomhle krasavci jsem se na silnici v Turnově otáčel. Opravdu vymazlenej kousek, nemáš víc fotek?
Jiří_99 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 PS2 na sobotní procházku ideál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 to James24: Super dvojka Jo, takového mustanga bych si nechal líbit. Co je to za sraz, bývá každý rok? Byl to sraz amerických veteránů na zámku Sychrov, bývá to pravidelně. To je náhoda, po tomhle krasavci jsem se na silnici v Turnově otáčel. Opravdu vymazlenej kousek, nemáš víc fotek? Jo jo, pak měli zastávku v Turnově na náměstí. Jasně že mám fotky, Mustangy tam byly tři, dva modrý a jeden červenej, foto zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-m%C4%9B-dnes-pot%C4%9B%C5%A1ilo/page-1101&do=findComment&comment=1677954
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se