Fajkus Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Zdravím. tak toto jsou Traktorky po mém dědovi. Celých 20 let od jeho smrti ležely v šuplíku s poškrábaným sklíčkem a odpadlou korunkou, Pan hodinář je vyčistil, seřídil, vyměnil sklíčko a teď patří mezi mé oblíbené. Nosím je zpravidla jen k obleku a ve chvílích, kdy nehrozí, že bych je někde odřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Asi jsem se napoprvé nestrefil, takže to zkusím s tou fotkou teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 To je krása, česká obleková klasika a tenhle model bez datumovky je neodolatelný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 To je krása, česká obleková klasika a tenhle model bez datumovky je neodolatelný! Díky:rolleyes:. Mám Traktorky i s datumovkou, rovněž v super stavu, ale raději mám tyhle. Jsou po dědovi a to u mě zvedá jejich cenu. Jsem rád, že má tento model své příznivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Omlouvám se za chlup, ale než jsem si ho všimnul, tak mi venku spadlo světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Omlouvám se za chlup, ale než jsem si ho všimnul, tak mi venku spadlo světlo A za který ten chlup se konkrétně omlouváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 A za který ten chlup se konkrétně omlouváš? Vovolé - za ten uprostřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Kvůli přesnosti času při překlápění roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) No a do nového roku - novoroční trikolóra Edit: zmenšení fotky Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 No a do nového roku - novoroční trikolóra Edit: zmenšení fotky Prím(a), Pěkné kousky. Ty modré Igeny prošly Eltonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Prím(a), Pěkné kousky. Ty modré Igeny prošly Eltonem? Nene, vše původní staré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Nene, vše původní staré. Tak to je super. Já jsem kdysi pořídil šíleného bastla nezbylo mi prakticky nic jiného než Elton. Na těch původních se někdo pokusil přetisknout ciferník, ručky byly z dvojek, luneta nadranc. Ale jsem spokojen. Beru je jako nové hodinky s kal. 683 a mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Tyhle jsem si koupil jako čundrovky na plánovaný Retro-čundr, kde se hodnotí původnost osoby a odění každého trampa. Pak jsem ale zjistil, že jsou v super stavu a jdou neuvěřitelně přesně, takže skončily v tajném šuplíku spolu s ostatníma primkama, a na čundr jely Uralky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Ten řemen je mazácký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Tyhle jsem si koupil jako čundrovky na plánovaný Retro-čundr, kde se hodnotí původnost osoby a odění každého trampa. Pak jsem ale zjistil, že jsou v super stavu a jdou neuvěřitelně přesně, takže skončily v tajném šuplíku spolu s ostatníma primkama, a na čundr jely Uralky. Díky, právě i ten rozhodl, že to budou čundrovky. Kdysi se tyto řemeny užívaly běžně. Já jsem na něm měl Pobedy, které zhasly při dvouleté obraně vlasti v roce 1987. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Za malo penez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Za malo penez.... Pěkné. Podle katalogu, který se tady toulá jsou v původním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Pěkné. Podle katalogu, který se tady toulá jsou v původním stavu. Fakt??Priznam sa,ze som ich kupil len koli tomu aby som vlastnil aspon nejake Primky....Vyzeraju ako nove,ale ani ma nenapadlo cokolvek o nich zistovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Tak když je dnes ta neděle (datum raději neřeším, když je mám jen na jeden den) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Fakt??Priznam sa,ze som ich kupil len koli tomu aby som vlastnil aspon nejake Primky....Vyzeraju ako nove,ale ani ma nenapadlo cokolvek o nich zistovat..... Mrkni na stranu 3 katalogu. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34238-katalog-hodinek-prim/ No, a na ty "alespoň nějaké Primky" pozor:eek:. To jsem udělal před dvěma roky a blbě se to zastavuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se