Honza.manta Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Už jsem si dluho nezabastlil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Už jsem si dluho nezabastlil ... Opět se potvrzuje stará dobrá pravda, že modrá je dobrá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Dnes jsem si vzal na ruku poprvé tyto PRIMky. Po dlouhé době jsem se dostal k výměně korunky, takže jsou opět nositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Dnes jsem si vzal na ruku poprvé tyto PRIMky. Po dlouhé době jsem se dostal k výměně korunky, takže jsou opět nositelné. Velmi pěkné,tyto /říkám jim eleganty/ se mi líbí z oblekovek nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Velmi pěkné,tyto /říkám jim eleganty/ se mi líbí z oblekovek nejvíc. Děkuji za pojmenování, také jim tak budu říkat, protože jsou opravdu elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Aj tu sú jedny bez minútového /alebo sekundového ?/ delenia ciferníka, kal. 683 Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Aj tu sú jedny bez minútového /alebo sekundového ?/ delenia ciferníka, kal. 683 Hodinky pěkné,ale zasloužily by nějaký kožený slušný řemen,na kovu tak jedině nějaké sporty a ne tyto eleganty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Mám je od mládí. Dostávaj neuvěřitelný záhul, nešetřim je. Jdou uplně přesně + - 1min/měsJen už se mě pár lidí vysmálo, když jsem je natahoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) Tak dneska tyhle PS2 s novým pérem a lunetou. Jdou výtečně. Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem Jarda_Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Hodinky pěkné,ale zasloužily by nějaký kožený slušný řemen,na kovu tak jedině nějaké sporty a ne tyto eleganty. Dobrá pripomienka. S tým kovovým náramkom som ich získal, ale takto je to fakt lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robsski81 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Tak když je dnes ta neděle (datum raději neřeším, když je mám jen na jeden den) Jojo, moje řeč, jeden den a pak zase do krabičky:-) Pěknej kousek, hlavně ten ciferník, kterej se tak často nevídá, ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robsski81 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Tak dnes jsem si udělal radost a vzal po delší odmlce nošení primek automaty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Moje upravene Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Včera jsem vyměnil setrvačku, tak jsem je dneska vzal vyvětrat.... Ještě vyleštit sklíčko a vyměnit korunku a budou zase k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Dnes diplomaty, zářivky ale udělaly své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Dnes diplomaty, zářivky ale udělaly své... Krasne ! Aj namna uz cakaju 40 rocne Prim diplomat, ale musim urobit servis strojceka a asi dam zafirove sklicko nane. Uz som si aj kupil pravu ciernu jašterku nane. A s priemyselnymi ziarovkami poznam Plexi bez antireflexnej upravy a ostre svetlo proste vzdy urobi odraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Tak co si zase trochu zasportovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Mě teď hrozně baví tyto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Jedna stylovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak já přidám taky jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se