orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Ok, díky za odkaz, budu si to muset na něčem vyzkoušet, napoprvé dělat zrovna tu ručičku bych si asi nelajznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Dneska moje oblíbené černé Prim Sport 2.Jedna fotka s bleskem, jedna bez. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Upraveno 7. října 2010 uživatelem pevo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Quartzky po tátovi - přesné jak hodinky:-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Velmi pěkné. Přetáčení data podle mně nevadí, dělá to nakonec asi většina nás primkařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Moc pekne provedeni Sportu,smekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Další zděděné... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Nový úlovek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Starší úlovek Prim v exportní variantě Ancre, vhodné i jako oblekovky (ne že bych nosil obleky :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Honzo, a kde jsi to ulovil? A my zůstali opodál...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Honzo, a kde jsi to ulovil? A my zůstali opodál...... Voják se stará, voják má ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Další nedávný úlovek.Bohužel foceno telefonem a jak je vidět, tak telefon je na komunikaci a ne na focení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Na dnešní službě "šejdra" další zděděné... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 (upraveno) Až se jich budeš zbavovat, že je neunosíš :-), napiš.sorry, to má být k Bigesovým Ancre, ale nějak se to nepovedlo Upraveno 9. října 2010 uživatelem pafka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex732 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 A dnes Prim Igen po renovaci... Tak to je opravdu klenot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex732 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Tohle jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Jsou decentní a jdou naprosto přesně. Nějak se mi je nedaří vyfotit. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Další nedávný úlovek. Bohužel foceno telefonem a jak je vidět, tak telefon je na komunikaci a ne na focení. Až jich budeš mít moc a budeš se chtít nějakých zbavit, dej vědět, vyštrachám něco na výměnu Až se jich budeš zbavovat, že je neunosíš :-), napiš. sorry, to má být k Bigesovým Ancre, ale nějak se to nepovedlo No zrovna tyhle nosím z ne-Sportových Primek nejčastěji, takže bych na to nesázel. Ale kdyby něco, budu to vést v patrnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak jsem právě obdržel tyhle PRIMEČKY od Radima-k (nebo chcete-li od Radimka).Zrovinka se to hodí,páč tady mám v práci návštěvu z Německa,takže můžu representovat Jsou naprosto perfektní a ani ten škrábaneček co říkal že tam je není ani vidět . Takže ještě jednou díky! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Trochu změna - zase jednou nesporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se