orlando1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Ok, díky za odkaz, budu si to muset na něčem vyzkoušet, napoprvé dělat zrovna tu ručičku bych si asi nelajznul.
Biges Odesláno 6. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Dneska moje oblíbené černé Prim Sport 2.Jedna fotka s bleskem, jedna bez. 2
pevo Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Upraveno 7. října 2010 uživatelem pevo 3
pafka Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Quartzky po tátovi - přesné jak hodinky:-) 2
Biges Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Velmi pěkné. Přetáčení data podle mně nevadí, dělá to nakonec asi většina nás primkařů
quest987 Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Můj nový přírůstek dnes prvně na ruce Jen jsem se ještě neodhodlal přetočit datum. Btw jak moc neprospívá hodinkám stálé přetáčení data při občasném nošení? Moc pekne provedeni Sportu,smekam
Biges Odesláno 8. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Starší úlovek Prim v exportní variantě Ancre, vhodné i jako oblekovky (ne že bych nosil obleky :-) 3
mischa Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Honzo, a kde jsi to ulovil? A my zůstali opodál......
Honza.manta Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Honzo, a kde jsi to ulovil? A my zůstali opodál...... Voják se stará, voják má ...
Honza.manta Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Další nedávný úlovek.Bohužel foceno telefonem a jak je vidět, tak telefon je na komunikaci a ne na focení. 1
pafka Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Na dnešní službě "šejdra" další zděděné... 3
pafka Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 (upraveno) Až se jich budeš zbavovat, že je neunosíš :-), napiš.sorry, to má být k Bigesovým Ancre, ale nějak se to nepovedlo Upraveno 9. října 2010 uživatelem pafka
alex732 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 A dnes Prim Igen po renovaci... Tak to je opravdu klenot!
alex732 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Tohle jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Jsou decentní a jdou naprosto přesně. Nějak se mi je nedaří vyfotit. 3
Biges Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Další nedávný úlovek. Bohužel foceno telefonem a jak je vidět, tak telefon je na komunikaci a ne na focení. Až jich budeš mít moc a budeš se chtít nějakých zbavit, dej vědět, vyštrachám něco na výměnu Až se jich budeš zbavovat, že je neunosíš :-), napiš. sorry, to má být k Bigesovým Ancre, ale nějak se to nepovedlo No zrovna tyhle nosím z ne-Sportových Primek nejčastěji, takže bych na to nesázel. Ale kdyby něco, budu to vést v patrnosti
hejdik Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Tak jsem právě obdržel tyhle PRIMEČKY od Radima-k (nebo chcete-li od Radimka).Zrovinka se to hodí,páč tady mám v práci návštěvu z Německa,takže můžu representovat Jsou naprosto perfektní a ani ten škrábaneček co říkal že tam je není ani vidět . Takže ještě jednou díky! 2
Honza.manta Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Trochu změna - zase jednou nesporty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se