Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

TV se stejným cifrem ve zlatém provedení? Můžu Tě poprosit o foto? Viděl jsem pouze tyto co mám tak rád...nejraději je mám na černém kaučuku, někdy vyfotím...

Tyhle se mi moc líbí, mám je, bohužel jen ve zlatém provedení.

Odesláno

Ahoj, dnes jsem provětral moje oblíbené.....

Velká závist, protože tyhle televize chci (musím je mít) a ještě nikde jsem je neviděl k prodeji. Za kolik peněz se dají sehnat?

Odesláno

Keď nemám televízne, tak si dám pre istotu radšej dvoje iných, ak by jedny veľmi meškali alebo nadbiehali..

No ale ako zisťím, ktoré ukazujú správny čas?

post-14366-086250100 1328862045.jpg

Odesláno

Tento týden jsem TV maniak :-), jde se do hospůdky, tak něco ležérnějšího.....

Si děláš srandu Posted Image To jsou další televize, které chci!!!! Opravdu Ti je závidím. Jak jsi k nim přišel?

Odesláno

Si děláš srandu Posted Image To jsou další televize, které chci!!!! Opravdu Ti je závidím. Jak jsi k nim přišel?

Možná že budu za blba, ale já bych si tipnul, že je koupil :goof:

Odesláno

Ahoj všem,

začal jsem shánět všude možně, nakonec vyhrál jeden aukční server :-)

Ještě chci dát do kupy takové světlounce zlatavé, ty jsou taky pěkné......ale chtělo by to více času.

Poradíte mi prosím někdo, kde sehnat kvalitní a přesto dostupné začátečnické hodinářské vybavení?

Sbírám jen prim, převážně mechan. a automaty, no je fakt, že staré digi mají taky svoje kouzlo, ale prostě nářadí pro jednodušší hodinářské výkony, děkuji.

Odesláno

Možná že budu za blba, ale já bych si tipnul, že je koupil :goof:

Ne, teď jsem za blba já :-D Tak spíš jsem chtěl vědět, kde je koupil, jestli je podědil ap.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...