financ Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 oblíbené Renovace? Jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 oblíbené Ty jsou moc pěkné. Také chci sehnat takhle zachovalé. Nebo aspoň v podobném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Povedený kousek, když já jsem spíš na ty automaty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 ciferník je nový, jinak původní stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Ahoj, dnes jsem provětral moje oblíbené..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Tyhle se mi moc líbí, mám je, bohužel jen ve zlatém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 TV se stejným cifrem ve zlatém provedení? Můžu Tě poprosit o foto? Viděl jsem pouze tyto co mám tak rád...nejraději je mám na černém kaučuku, někdy vyfotím...Tyhle se mi moc líbí, mám je, bohužel jen ve zlatém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Ahoj, dnes jsem provětral moje oblíbené..... Velká závist, protože tyhle televize chci (musím je mít) a ještě nikde jsem je neviděl k prodeji. Za kolik peněz se dají sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Keď nemám televízne, tak si dám pre istotu radšej dvoje iných, ak by jedny veľmi meškali alebo nadbiehali.. No ale ako zisťím, ktoré ukazujú správny čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Ahoj, dnes jsem si dal televize na kaučuk, takhle je mám nejraději :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Až budu velký, tak si takovéhle taky pořídím. Jsou FAKT moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Tento týden jsem TV maniak :-), jde se do hospůdky, tak něco ležérnějšího..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Tento týden jsem TV maniak :-), jde se do hospůdky, tak něco ležérnějšího..... Si děláš srandu To jsou další televize, které chci!!!! Opravdu Ti je závidím. Jak jsi k nim přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Si děláš srandu To jsou další televize, které chci!!!! Opravdu Ti je závidím. Jak jsi k nim přišel? Možná že budu za blba, ale já bych si tipnul, že je koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Ahoj všem,začal jsem shánět všude možně, nakonec vyhrál jeden aukční server :-) Ještě chci dát do kupy takové světlounce zlatavé, ty jsou taky pěkné......ale chtělo by to více času.Poradíte mi prosím někdo, kde sehnat kvalitní a přesto dostupné začátečnické hodinářské vybavení?Sbírám jen prim, převážně mechan. a automaty, no je fakt, že staré digi mají taky svoje kouzlo, ale prostě nářadí pro jednodušší hodinářské výkony, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Možná že budu za blba, ale já bych si tipnul, že je koupil Ne, teď jsem za blba já :-D Tak spíš jsem chtěl vědět, kde je koupil, jestli je podědil ap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Ne, teď jsem za blba já :-D Tak spíš jsem chtěl vědět, kde je koupil, jestli je podědil ap. Ahoj, vydražil jsem je na aukru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 v modrém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlisbrno Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 v modrém... krásné, pouzdro je nerez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 nanovo potažené chromem, hrany sice nejsou jak břitva ale jejich životnost je prodloužená krásné, pouzdro je nerez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se