Honza.manta Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2012 (upraveno) Tak když je ten traktoristickej večírek ... Upraveno 28. června 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tak to abych někde splašil řemínek, abych vás mohl popíchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Včera jsem je také provětral. Měl jsem zkoušku, tak byla příležitost si je vzít k saku :-) Móóóc krásný číselník (ciferník)!!! Ten je nový, nebo je ještě původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tak když je ten traktoristickej večírek ... Taky krásný, jestli vyměníš sklíčko, tak budou jako nový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Časem přeleštím, hlavně bylo špatné světlo, normálně to skoro není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Móóóc krásný číselník (ciferník)!!! Ten je nový, nebo je ještě původní? Dik :-) Ciferníček je původní, ale jako nový ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Dik :-) Ciferníček je původní, ale jako nový ;-) Tak to klobouk dolů Já mám taky původní ciferník, sice je celkem čistý, ale už je dost zažloutlý, chtělo by to výměnu - nevíš, nedá se třeba v Eltonu sehnat nový s původními popisy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Elton dělá nové tyto ciferníky jak s datumem,tak bez,dokonce černé se zlatým a i ty s tím černým mezikružím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Elton dělá nové tyto ciferníky jak s datumem,tak bez,dokonce černé se zlatým a i ty s tím černým mezikružím. Super! A cenu náhodou neznáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Zdravím Pánové, tady je jeden k mání. Posouzení originality nechám na vás, ale mě se zdá o.k. Ciferník Traktor u Eltonu je za 1800kč. Alespoň byl, když jsem se o něj zajímal http://www.antik-hodinky.cz/cifernik-na-naramkove-hodinky-prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Když se jde do školy pro vysvědčení,tak ,,pyžama,, na ruku......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Pěkné známky a hodinky To by si určitě zasloužilo odměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 No 2x paráda.Jedničky na vysvědčení a pyžama na ruce.Jen tak dál a v 9. třídě půjdeš s Orlíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tak když je ten traktoristickej večírek ... Spíše traktoristovo odpoledne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Když se jde do školy pro vysvědčení,tak ,,pyžama,, na ruku......... To je čtvrtá třída, že jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 To je čtvrtá třída, že jo ? To ne,chodil sem do 2.A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tak když už vytahujete traktory, tak já se tedy taky přidám... Dva kousky s kalibrem 55 A ještě přidám jednu specialitu - osminkové eleganty s kalibrem 55 z roku 1965, pravděpodně jeden z posledních modelů s tímhle kalibrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tak když takhle dabluješ, tak já se taky pochlubím - slepé kuře našlo zrno - potkal jsem druhé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Ohooo přátelé, koukám, že dnes se je tu dvojnásobná porce hezkých hodinek ;-) tak jo, přidám taky jeden "IGEN double" pro tuhle příležitost. Ale na ruce jsem dnes měl jenom ty na černém pásku - dnešní nový přírůstek, který mi poštou dorazil od místního člena "legacy" (čímž tě Pepo také zdravím a díky za fajn obchod). Mají parádní patinku jak je luneta ze stran ošoupaná do mosazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) Hezký dvojčátka! Pro Igeny mám slabost, hned po leteckých. Tak jsem před pár lety tenhle handykep pořešil takhle Edit: chybka Upraveno 29. června 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se