Flipik Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 (upraveno) Dnes jsem si užíval tyto PRIMitivní hodinky bez komplikací, ale ten hlasitý tikot to dokonale vyváží ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. června 2012 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Když se jde do školy pro vysvědčení,tak ,,pyžama,, na ruku......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cože? Tobě je fakt 8 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Cože? Tobě je fakt 8 let? Jak jsi proboha poznal ty roky?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Tak když je ten víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Jak jsi proboha poznal ty roky?!? Má to v profilu . Ale pokud je to pravda, tak tu máme asi rekord - nejmladšího aktivního člena fóra. A to s velkým náskokem oproti tomu na druhém místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Jak jsi proboha poznal ty roky?!? Teď se dívám, že tam jde nahoře vidět Prvouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Tak to gratulace k vysvědčení a klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Ale chybí mi letecké a ty se mi líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Ale chybí mi letecké a ty se mi líbí . Na nějaké určitě časem narazíš, neboj Anebo mám návrh, za tak dobré známky by byla škoda doma nepoprosit o nějaký ten zachovalý letecký kousek, ne ? Jsi ale šťastný člověk, jestli Ti chybí "jen" letecké - mně chybí Orlíky, Spartaky, automaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Ale chybí mi letecké a ty se mi líbí . Jojo, samé jedničky - poproš tatínka a třeba to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Na Orlíky asi nikdy nedoletím.Na to potřebuji nejméně 100 000.Tak snad aspoň někdy letecké k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Na Orlíky asi nikdy nedoletím.Na to potřebuji nejméně 100 000.Tak snad aspoň někdy letecké k Nikdy neříkej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 To je malej cigi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Ale chybí mi letecké a ty se mi líbí . Jojo, správná volba Opravdu zkus tátu, dokud je naměko z vysvědčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Honzo, jsou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Já dneska konečně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Já dneska konečně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Móóóc krásný! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Já dneska konečně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají pěkně, jak je na tom pouzdro ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Moje dosavadní černé "potápěčské" dostaly bílého brášku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se