kerob Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 Já dneska konečně: Jo, luxus, s tim reminkem jsem nekde ted videl,na aukru,ze..... Ale cena byla dobra,gratuluji!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2012 (upraveno) Vypadají pěkně, jak je na tom pouzdro ? je v pohodě, žádné podstatné vrypy, ani oťuky. Otěry klasicky na hranách, ale nic zásadního + jen je trochu "ojetá" korunka - fotky jsou ještě z aukce aukra: Upraveno 3. července 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tyhle se mi strašně líbí. Kombinace bílá černá červená nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 A už vám je nemusím závidět - už je mám taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 A už vám je nemusím závidět - už je mám taky! Se s těma 96kama nějak roztrhl pytel koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Já dnes tyhle Sporty, pořídil jsem si na ně nový pásek za 69,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Opravdu to nejde vyfotit, tak pouze jednu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Krásné pavouky jsem si přivezl z moravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Krásné pavouky jsem si přivezl z moravy... Tak tyhle šupináče fakt žeru! Taky mám jedny a je to nádhera. Já jsem vůbec pavoukům tak nějak propadl - mají svoje charisma - a mám jich hromadu, ale ty máš krásnej stav cifru a i pouzdra, to se málo vidí. Edit: překlep Upraveno 7. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Jen škoda,že jsou tak maličké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Tak tyhle šupináče fakt žeru! Taky mám jedny a je to nádhera. Já jsem vůbec pavoukům tak nějak propadl - mají svoje charisma - a mám jich hromadu, ale ty máš krásnej stav cifru a i pouzdra, to se málo vidí. Edit: překlep Když mi je kamarád dával, nevěřil jsem svým očím. Ty hodinky jsou jak nové. A souhlasím. Pavouky mě taky dostavaj. Z těchto mám velkou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Ještě musím přeleštit sklíčka - mám to někdy v plánu ...Ale teď zrovna chromované televize Edit: chybka Upraveno 7. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Tak tyhle šupináče fakt žeru! Taky mám jedny a je to nádhera. Já jsem vůbec pavoukům tak nějak propadl - mají svoje charisma - a mám jich hromadu, ale ty máš krásnej stav cifru a i pouzdra, to se málo vidí. Edit: překlep jůůůůůůůůůůůů s centrální vteřinovkou ještě asi pavoučky nemááááááám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Ty Pavouky mají vlastně stejně velké pouzdro jako dnešní dámská verze. Taky mám doma pár šupináčů, nový ciferník se mi už tolik nelíbí, dost ho pokazily nápisy a to zploštění kvůli nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 jůůůůůůůůůůůů s centrální vteřinovkou ještě asi pavoučky nemááááááám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Heč, já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Heč, já taky Máš jem moc pěkné!! Upraveno 9. července 2012 uživatelem Marek Khyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Mám je s červenou vteřinovkou, bylo to tak,nebo to někdo vyměnil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se