watchman99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Mě nejoblíbenější hodinky na nošení PS1 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 neda mi to...replika ps1 si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Tak ano mají nerezové pouzdro nechal jsem si ho udělat protože se mi igeny hrozné moc líbí a já jsem na mosazné pouzdra alergický a také je mi líto nosit mě origináli které mám je pro potěšeni ve sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 ja som nemyslel puzdro. to zahadne nerezove mam aj ja na kazdodenne nosenie a mosadz doma. No mas tam i vnutrajsok novovyrobu. Cifernik, rucky, vlozka lunety su tiez novovyroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 No ale já to beru jako hodinky na nošení tam mi je Elton vyšperkoval komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 tie rucky, cifr a puzdro mas z eltonu? si robis srandu teraz? tak to som slepy potom, lebo to M ko na ciferniku mi nesedi. Puzdro je nerezove zahadne puzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Byla to renovace na 2x nejdřív vnitřek a pak pouzdro je odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Při pěkném výhledu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 ajaj, kolega, netrafil ste vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 cifr je PAREXO - Polaci, rucky nejspis taky, peknej bastl :-D Byla to renovace na 2x nejdřív vnitřek a pak pouzdro je odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Dneska na polštáři;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 A jeste jedna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 super fotka Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Dnes ujizdim na Traktoru Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Alex: je treba mit hodne stihle zapesti, aby na nem polstare vypadaly tak dobre...obecne tento typ pouzdra mam rad, ale s polstari jsem se nepotkal....skoda, nektere jsou elegantni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Šupiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Kouzelný Traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Dnes se tvarim diplomaticky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Dnes šupináče z aukra :-) Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Dneska jedu v černé Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se