Joskas Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Za mě taky. Vypadají pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 původní traktory z primu z hlediska designu jsou mnohem povedenější, tohle novum nic moc.Mám ty staré, sice zdevastované, takže snad časem renovace, jinak v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Původní nezdevastované mám též ,ale na běžné nošení jsou tyto vhodnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Když je řeč o traktorech ... moje nejoblíbenější kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Moc pěkné ty traktory máš:-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jak se Vám líbí tyhle?Ty jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Původní nezdevastované mám též ,ale na běžné nošení jsou tyto vhodnější.Ahoj, co na nich máš za řemínky? Zajímají mě ty hnědý. Dávám dohromady stary Vostoky po tátovi, hledám nápad na to, jakej peknej reminek (hnedej, mahagonovej), 18mm. Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Jak se Vám líbí tyhle?Ty jsou krásný ! Je v nich 66ka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Dle sdělení Prim elton hodinarska jich vyrobili 75 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Keď modrá tak modrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesternove Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Po dlouhé době zase klasika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 V sobotu jsem zase po roce provetral na plese cerne diplomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 No jo, půl jedný ráno, sako oblečený, sklíčko jak nový a fotka ostrá. To byl klidný ples. Já si na takový akce beru obvykle míň hodnotnej kousek. Jednou se mi stalo, že jsem si krásný traktory nestihl sundat a utrpěly újmu. Musím ale uznat, že ta kombinace zlata a černý vypadá dost dobře. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 No jo, půl jedný ráno, sako oblečený, sklíčko jak nový a fotka ostrá. To byl klidný ples. Já si na takový akce beru obvykle míň hodnotnej kousek. Jednou se mi stalo, že jsem si krásný traktory nestihl sundat a utrpěly újmu. Musím ale uznat, že ta kombinace zlata a černý vypadá dost dobře. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Taky beru na ples Diplomaty. S bílým cifem. Je to jedna z mála možností, kdy je vyvětrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Zrovna se losovala tombola, tak jsem zabijel cas, kdyz jsem nic nevyhral Jinak to byl mestsky ples a poklidny. Nejak se mi posledni dobou nechce extra divocit. Ovsem post processing a nahozeni na forum jsem zvladl az v nedeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Dle sdělení Prim elton hodinarska jich vyrobili 75 ksVidím dobře lva po hemikorporektomii ? Krasavec ! To je limitka k rozdělení Československa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) straspol: to co vidíš už se tady probíralo v tématu Orlík 100 let republiky, někomu se to nelíbí ale já s tím problém nemám, a jestli máš v paměti uloženo že se československo rozdělilo před 100 lety tak ano, je to limitka k rozdělení československa.:-) Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Mi se ty Orlíky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Eltony - stále mé nejoblíbenější i po dvou a půl roce od renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se