Návštěvník Matiniela Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Včerejší PRIMa výlet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) V týdnu jsem vytáhl po letech z kufru vraky a polovraky ze 70´, podle Primbible dával dohromady správný cifry s pouzdry, čistil a nakonec dlouze zkoušel řemeny... A teď nevim který dát na ruku:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Začni zleva a do pátku maš co na ruku.na vikend ještě něco vyhrabes.pěkná sbírka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 No paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Krasavci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 V týdnu jsem vytáhl po letech z kufru vraky a polovraky ze 70´, podle Primbible dával dohromady správný cifry s pouzdry, čistil a nakonec dlouze zkoušel řemeny... A teď nevim který dát na ruku:-)Tyhle masivy, jak jim říkám, mám moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Dneska pýžo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Tyhle masivy, jak jim říkám, mám moc rádJsou podceňovaný, ale na pěkným řemenu jsou to pěkný, nositelný hodinky, se svou vlastní tváří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 skoro OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Po letech jsem vyndal i starší kousky... Tyhle jsou nádherný. Podle bible zlaceny ve Francii a mají 35mm... Oblekovky jak sviňa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Tyhle hodinky vypadají na fotkách nádherně. Už jsem si toho všiml i jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Dyť taky nádherný só Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Už asi 2 týdny OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Pěkné! Zkoušel jsi i nějakou plochou kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Karel: mozes dat aj foto lumi? ci uz si to niekde fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Karel: mozes dat aj foto lumi? ci uz si to niekde fotil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Pěkné! Zkoušel jsi i nějakou plochou kůži?Ne, pouze plochou gumu. Ještě jsem se k tomu nedostal. Něco pro mě nyní vyrábí Mistr Zrno, jinak zvažuji co na léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 No co na léto, plavky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 krásný Primky v černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Laděno do zelena.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se