mirahoh Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 začínají se mi i jako líbit......:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dnes Sporty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dnes Sporty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Pěkný je máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Chtělo by to vybrat bordel pod skle, přeleštit ho a možná dát zachovalejší ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Dáš tam lepší ručky a nekeří by tě prcali, žes nezachoval autentičnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Dobře, nechám to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Dneska jedničky. Až jsem začal pomalu zapomínat, jak pohodlné hodinky to jsou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Ano, v nerezovém provedení je nosím denně téměř dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 To colombo: jojo,v nerezu to jsou moc dobrý edc. Já jednou za čas protočím chrom:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Dnes automatiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tyhle mě baví asi ze všech nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Jj, modrej cif, parádní. S tím řemenem bych to na ruku níkdy nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 To daftra: jak to? Mě přijde že k nim jde dobře, střídám to ještě s hnědým nato kde mi sedí že není ten chrom přímo na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Daftra: Ty jsi něco, jak kdysi učení o Leninovi. Ať otevřu kterékoli vlákno, všude nacházím tvé "podnětné" připomínky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tyhle mě baví asi ze všech nejvíc. Krásný!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 To Jan: díky moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Kombinace modrý číselník na Sportech a hnědá kůža, která barevně neladí s ničím na těch hodinkách, u mě vyvolává šavlové tanec. Jan_Jan, tak ty vlákna neotevíré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tak je fakt že se to asi všem nemusí líbit. Já teda hnědou s modrou kombinuju normálně i u oblečení ale každej se oblékáme jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Kombinace modrý číselník na Sportech a hnědá kůža, která barevně neladí s ničím na těch hodinkách, u mě vyvolává šavlové tanec. Jan_Jan, tak ty vlákna neotevíré.Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému, tak to nebudu hanit. Mi se nelíbí třeba jak píšeš už dávno! Nedá se to ani číst - neotevíré... šavlové tanec... Možná ti blbne klávesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se