financ Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) to ctu poprve, ze traktorista jezdi v obleku U mě je to naopak - tučňák nosí traktory :-) V obleku jsem téměř denně, tohle ideální velikost Upraveno 27. července 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Do práce dnes po dlouhé době PS2. Ty ručky pravda trošku září, ale takto už jsem je dostal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Něco na zahrádku Upraveno 30. července 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Spartaky na cestě z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Dnes na houbách. Edit: příliš veliká příloha Upraveno 31. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Kolotočář Edit: příliš veliká příloha Upraveno 31. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Jedna ze včerejšího výletu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Dnes na houbách. Edit: příliš veliká příloha Zmenšeno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Dnes se mi vrátily Sporty. Nechal jsem je trochu poladit. A když už jsem u toho, tak přidávám obrázek hodinek mojí osobní hodinářky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) Nová akvizice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení přílohy Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Dneska byl krásný azurový den. :-) P.S. pro znalce : Kdepak byly dnes Igeny na výletě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Davide, snažím se kombinaci zlatého pouzdra Diplomatů a černého NATO přijít na chuť , ale nějak mi to nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Davide, snažím se kombinaci zlatého pouzdra Diplomatů a černého NATO přijít na chuť , ale nějak mi to nejde ... :-) Ještě tu mám růžovou kůži v dívčí velikosti. To je teprve mazec :-) Neboj, tahle záležitost bude mít vývoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Nová akvizice teda ty jsou paradni - gratuluju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 .... P.S. pro znalce : Kdepak byly dnes Igeny na výletě ? Zámek Blatná v jižních Čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Tak dnes prvně tyhle - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Světlo stojí za houby a já taky nejsem nijak dobrý fotograf, ale chtěl jsem se pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Tak dnes prvně tyhle - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Světlo stojí za houby a já taky nejsem nijak dobrý fotograf, ale chtěl jsem se pochlubit Nelze než napsat slovy klasika (Kantorek) ABY TI V KRKU ZASKOČILY, POTVORO ! ! ! ! ! ! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Nelze než napsat slovy klasika (Kantorek) ABY TI V KRKU ZASKOČILY, POTVORO ! ! ! ! ! ! ! Byl o ně boj, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 (upraveno) Boj ne, spíš šlo o štěstí a taky o rychlost. Každopádně, kdybych se jich zbavoval, tak bude Stráša první, komu je nabídnu. Edit: nezaskočí, tu radost ti neudělám Upraveno 6. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Boj ne, spíš šlo o štěstí a taky o rychlost. Každopádně, kdybych se jich zbavoval, tak bude Stráša první, komu je nabídnu. Edit: nezaskočí, tu radost ti neudělám Ale nojo, vždyť já Ti je vlastně přeju, jen mi přitom tak divně skřípají zoubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se