prim-ky Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Na AH už je nevidím. Možná jsou stažené, nebo je tam přehlížím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Pokud nejsou na A. H. ani mezi prodanými, tak mi to moc nehraje. Dvoje NOS hodinek se stejným páskem a pouzdrem na hodinky se prodávají během několika hodin? Může to být náhoda a nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Po rozkliknuti odkazu (který jsem tu postoval) tam jsou, takže žádné drama. Jinak souhlasím, že hodinky to nejspis nejsou ty samé, tedy soudě podle fólie na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Už jsem je našel, jsou v Prim automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 #igenfriday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Nedělní traktory na echt řemenu z Rakous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 na mesho vyzeraju velmi, velmi dobre Mesh je k nim opravdu sednoucí. A o pár korun levněji jdou sehnat na Antik-Hovorka :-)https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-automatic-televize-20173.htmlDíky, na meshi je mám už delší dobu a fakt mě to na nich baví. Ještě si delší dobu hraju s myšlenkou hodit na ně rally/racing řemen s ideálně oranžovým prošitím k té sekundové ručce... Nedávno jsem jedny televize na podobném řemenu viděl a nebylo to vůbec špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 tak to neviem, bolo by vhodne nacrtnut nejaky obrazok ... ja ma tieto remene spate s motoristickymi hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Díky, na meshi je mám už delší dobu a fakt mě to na nich baví.Ještě si delší dobu hraju s myšlenkou hodit na ně rally/racing řemen s ideálně oranžovým prošitím k té sekundové ručce... Nedávno jsem jedny televize na podobném řemenu viděl a nebylo to vůbec špatný. Tak snad ten modrej, že by ladil s číselníkem, ale to oranžový šití, no nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 ako pisal, na hodinkach je oranzova sekundovka, tak by to slo. Tak snad ten modrej, že by ladil s číselníkem, ale to oranžový šití, no nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Stejne jsou furt moje nejoblibenejsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Se ti nedivím. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Diky:-) Ja je beru jako jedny z mala povedenych novodobych Primek a myslim tim i ostatni provedeni Orliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dneska poprvé na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 pekne zelenasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dnes větrám pamětní 96 008 3... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Vzpomínka na dědečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 ja mam taktiez dvoje Primky po starom otcovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 "Josef Bena jednou přišel do dílny podívat se na prototyp ladičkových hodinek. Zrovna jsme nad tím seděli a bavili se o tom, co napsat na číselník. Bena se zaposlouchal do tichého bzučení strojku a spontánně řekl, že vydávají tón a jsou poháněné elektrickou baterií - a Elton byl světě." #elektrickýtón #primkyvnerezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 (upraveno) "Josef Bena jednou přišel do dílny podívat se na prototyp ladičkových hodinek. Zrovna jsme nad tím seděli a bavili se o tom, co napsat na číselník. Bena se zaposlouchal do tichého bzučení strojku a spontánně řekl, že vydávají tón a jsou poháněné elektrickou baterií - a Elton byl na světě." #elektrickýtónCitace z knihy, která mi doma leží už půl roku a kterou jsem včera začal číst... Upraveno 5. února 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se