Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, mas je taky moc hezke. Ale copak jsem to tam zahlidl v pozadi ? Ze by ....? Vrchol snahy kazdeho primkare ? Mam ted jen mobil, tak to nevidim zcela presne, ale i tak...

Odesláno

No jo, mas je taky moc hezke. Ale copak jsem to tam zahlidl v pozadi ? Ze by ....? Vrchol snahy kazdeho primkare ? Mam ted jen mobil, tak to nevidim zcela presne, ale i tak...

Myslíš toto ?

post-10202-030980900 1347901419.jpg

Odesláno

No jo !!! Ale tuhle fotku s tim pavoukem jsem na foru nedavno videl. Moc hezke foto!!!!

No byla po ruce, tak jsem ji sem vylepil...moc hezke hodinky, jsem z nich nadšenej, ale fakt hodně...ostatní chrona šla na dovolenou...

Odesláno

Ja se tvemu nadseni nedivim. Ale asi bych se o ne tak bal, ze bych je ani moc nenosil. Jen tak se vecer pokochat....ty se mas !!!

Odesláno

Ja se tvemu nadseni nedivim. Ale asi bych se o ne tak bal, ze bych je ani moc nenosil. Jen tak se vecer pokochat....ty se mas !!!

Nene, bojím se o nějaké vintáže, když už je vemu, ale tyhle musí sloužit.

Ještě jedno foto a už nebudu plevelit :-)

post-10202-061821600 1347902452.jpg

Odesláno

Musím se pochlubit - další kousek do mé malé PRIMácké sbírky ;)

A další kousek k mým 4 leteckým vintážkám :)

Juchů happybday.gif

Hmmmm, pěkný pěkný... Alealeale, Ty v tom taky moooc krásně lítáš :rolleyes: a nějaký příběh?

Odesláno

Tak já to zase vrátím zpět na zem smile.gif

Hodinky po Tchánovi... Vím, že by se jim více líbilo na kůži, ale takhle je tchán nosil a tak zůstanou...

post-23687-067246800 1347955314.jpg

Odesláno

No o těch leteckých..

"Bylo pochmurné odpoledne a já chronomagor od vedle...." Více v hospodě, chtělo by to zajít na jedno primkařské cheers.gif.

BTW kupoval jsem je tady na fóru od pikece, jsou perfektní, takže už mi chybí ke štěstí jen asi troje televize, Spartaky, Orlíky a je to... jo a ještě jedny jejichž podobu mám v hlavě... počítám, že za měsíc by mohly být a budou úžasné angel.png

Odesláno

Tak přidej ze spodní strany zápěstí kolejnici nebo kovadlinu :D

To by bolo moc nápadné,

asi si dám voperovať niečo pod kožu.

Odesláno

Nadhera. Sakra, odkud to vytahujes ? Jedny lepsi nez druhe !

Je to provokatér, má plný kufr podobných klenotů a jen nás tu tím dráždí !!! Jinak to není možné :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...