PetrM Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 No jo, mas je taky moc hezke. Ale copak jsem to tam zahlidl v pozadi ? Ze by ....? Vrchol snahy kazdeho primkare ? Mam ted jen mobil, tak to nevidim zcela presne, ale i tak...
Eman2208 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 No jo, mas je taky moc hezke. Ale copak jsem to tam zahlidl v pozadi ? Ze by ....? Vrchol snahy kazdeho primkare ? Mam ted jen mobil, tak to nevidim zcela presne, ale i tak... Myslíš toto ?
PetrM Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 No jo !!! Ale tuhle fotku s tim pavoukem jsem na foru nedavno videl. Moc hezke foto!!!!
Eman2208 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 No jo !!! Ale tuhle fotku s tim pavoukem jsem na foru nedavno videl. Moc hezke foto!!!! No byla po ruce, tak jsem ji sem vylepil...moc hezke hodinky, jsem z nich nadšenej, ale fakt hodně...ostatní chrona šla na dovolenou...
PetrM Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 Ja se tvemu nadseni nedivim. Ale asi bych se o ne tak bal, ze bych je ani moc nenosil. Jen tak se vecer pokochat....ty se mas !!!
Eman2208 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 Ja se tvemu nadseni nedivim. Ale asi bych se o ne tak bal, ze bych je ani moc nenosil. Jen tak se vecer pokochat....ty se mas !!! Nene, bojím se o nějaké vintáže, když už je vemu, ale tyhle musí sloužit. Ještě jedno foto a už nebudu plevelit :-)
VintageLover Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 Musím se pochlubit - další kousek do mé malé PRIMácké sbírky A další kousek k mým 4 leteckým vintážkám Juchů
straspol Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Odesláno 17. září 2012 Musím se pochlubit - další kousek do mé malé PRIMácké sbírky A další kousek k mým 4 leteckým vintážkám Juchů Hmmmm, pěkný pěkný... Alealeale, Ty v tom taky moooc krásně lítáš a nějaký příběh?
VintageLover Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 Hmmmm, pěkný pěkný... Alealeale, Ty v tom taky moooc krásně lítáš a nějaký příběh? Příběh, jak jsem se dostal k hodinařině nebo těm leteckým ?
Akkersson Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 Já bych vám tu trojku na chvíli zasuploval, než se kolega vrátí... A Orlíky vzadu vystrkují bradu
Luděk Talián Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Odesláno 18. září 2012 Tak já to zase vrátím zpět na zem Hodinky po Tchánovi... Vím, že by se jim více líbilo na kůži, ale takhle je tchán nosil a tak zůstanou...
Jafurak Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Keď PRIM, tak PRIM,keď na ruke, tak na ruke.Ale keď bez remienka nechcú držať !
Jeronimo Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Tak přidej ze spodní strany zápěstí kolejnici nebo kovadlinu
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Příběh, jak jsem se dostal k hodinařině nebo těm leteckým ? No o těch leteckých..
VintageLover Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 No o těch leteckých.. "Bylo pochmurné odpoledne a já chronomagor od vedle...." Více v hospodě, chtělo by to zajít na jedno primkařské .BTW kupoval jsem je tady na fóru od pikece, jsou perfektní, takže už mi chybí ke štěstí jen asi troje televize, Spartaky, Orlíky a je to... jo a ještě jedny jejichž podobu mám v hlavě... počítám, že za měsíc by mohly být a budou úžasné
Jafurak Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Tak přidej ze spodní strany zápěstí kolejnici nebo kovadlinu To by bolo moc nápadné,asi si dám voperovať niečo pod kožu.
VintageLover Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Černé Diplomaty dostaly bratříčka Jedny téměř NOS Incabloc
PetrM Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Nadhera. Sakra, odkud to vytahujes ? Jedny lepsi nez druhe !
Eman2208 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Nadhera. Sakra, odkud to vytahujes ? Jedny lepsi nez druhe ! Je to provokatér, má plný kufr podobných klenotů a jen nás tu tím dráždí !!! Jinak to není možné
VintageLover Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Odesláno 19. září 2012 Nadhera. Sakra, odkud to vytahujes ? Jedny lepsi nez druhe ! Tak ještě jedna pro velký úspěch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se