VRS_Lenka Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Kdysi za 100,- v jednom starožitnictví, jsou v krásném stavu, mají incabloc a šroubovací dýnko 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 13:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:07 Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pátek v 13:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:17 (upraveno) V 28. 3. 2025 v 13:07, Jeronimo napsal: Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. Rozšířit Krásný jsou Upraveno pátek v 13:22 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 14:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:13 V 28. 3. 2025 v 13:17, špelda66 napsal: Krásný jsou Rozšířit Díky, na to jak to bylo ošklivé káčátko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno pátek v 18:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:57 V 28. 3. 2025 v 13:07, Jeronimo napsal: Ty roky co byl řemen v karbičce jsem dvěma dny ve svěráku teda moc nenarovnal. Ale na radosti to určitě nebubere. Rozšířit Zapnout okolo skleničky o průměru tvé ruky a dát na chvíli do vodu těsně po varu. Se svým jsem to udělal a má dokonalý tvar. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno úterý v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 19:59 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se