mechano Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Kocour napsal: Praha 4 Pankrác (pracoviště), Praha 10 Bohdalec (bydliště), Praha 3 Vinohrady (ještě stále oficiální trvalé bydliště), Žatec (dlouhou dobu trvalé bydliště), Karlovy Vary (první a druhá třída), Blšany (rané dětství), Plzeň (místo narození). Porád sem si lámal hlavu proč potkávám na silnici tolik aut.
Lovap Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Senec, Slovensko. Cca 20 000 tis obyv., v lete však podstatne viac - na Slnečné jazerá chodí dovolenkovať hodne ľudí - najmä od vás.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Já jsem ze Žižkova.... prvních 21 let
Lukáš Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Kamil napsal: Já jsem ze Žižkova.... prvních 21 let Drsná to země Kamile, nedávno jsem tudy projížděl a bál jsem se zastavit na červenou
gandalf Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 2Lovap minulý týden jsem přes Senec jel /byl jsem se "koupat" v Podhájské - doporučuju/. Před dávnými léty jsem se v Bernolákově pákrát parádně ožral /opil by bylo slabé/. Kamarád v Senci bydlel, v Bernolákově jeho rodiče a vinohrad.
pepik Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Prvních šestnáct let Boží Dar okr.Karlovy Vary.Teraz Košice .
Hajek Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Sudety - Jablonec nad Nisou - město s horskou kulisou
Koci Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Jak už tady jednou padlo- Prajzská... okres Opava
Pavel Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Nejdřív Šternberk, potom Uničov, potom zase Šternberk, potom Olomouc, potom Přáslavice a teď kósek od Prostějova... Směji se lidem, kteří říkají "raději třikrát vyhořet, než se jednou stěhovat". Stěhování je brnkačka :-)
budo Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Zruč nad Sázavou, 5000 obyvatel. Vesnice by byla lepší, maloměšťáci jsou snad ze všeho nejhorší.... Čuměj si tu do talířů a když chceš bejt in, tak musís těch 300m do krámu jezdit minimálně Audinou. Kdo to nedělá, je podle těch maloměstskejch kebulí pówl. Někdy mi z nich je zle, ještě že tu je i pár lidí se srdcem a hlavou na pravým místě ;-)
xmenm05 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Pavel napsal: Nejdřív Šternberk, potom Uničov, potom zase Šternberk, potom Olomouc, potom Přáslavice a teď kósek od Prostějova... Směji se lidem, kteří říkají "raději třikrát vyhořet, než se jednou stěhovat". Stěhování je brnkačka :-) Sákryš, jsem z Uničova, teď dočasně v Praze, výhledově opět Uničov ....
Kalifx Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Posledních sedm let Praha, předtím dva roky Zlín, ale do té doby nejkrásnější místo v republice: Uherské Hradiště a nebo ještě lépe čtvrť Jarošov. Tam jsem se narodil. Ano, to je ten Jarošov s (dnes již bývalým) pivovarem, jak o tom zpívají ti idioti z Argemy
Well Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Plzeň - Prazdroj všech piv, Gambrinus, Fernet Stock, Božkovský Rum, Bohemia sekt. No není ta Plzeň krásné místo pro život
mnovace Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Jsem prajzák a doufám, že jím zůstanu.
Conrad Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Podskalí pod Vyšehradem Upraveno 21. února 2008 uživatelem Conrad
PepaSFI Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 (upraveno) gandalf napsal: 2Lovap minulý týden jsem přes Senec jel /byl jsem se "koupat" v Podhájské - doporučuju/. Před dávnými léty jsem se v Bernolákově pákrát parádně ožral /opil by bylo slabé/. Kamarád v Senci bydlel, v Bernolákově jeho rodiče a vinohrad. koupat v Podhájske? prdlajs, ležet a funět jak hroch! Taky jsem tam párkrát byl, je to prima na bolavý záda a tmavý Šariš mi šmakuje. Jo a málem bych zapoměl, jsem z Vysočiny, kousek od Velkého Meziříčí. Upraveno 21. února 2008 uživatelem PepaSFI
Jakubisko Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Ja jsem z Kutne Hory, z Kutne Hory, koudelnikuv syn + par dni v tydnu je ze me Prazak Upraveno 21. února 2008 uživatelem Jakubisko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se