Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Kocour napsal:
Praha 4 Pankrác (pracoviště), Praha 10 Bohdalec (bydliště), Praha 3 Vinohrady (ještě stále oficiální trvalé bydliště), Žatec (dlouhou dobu trvalé bydliště), Karlovy Vary (první a druhá třída), Blšany (rané dětství), Plzeň (místo narození).

Porád sem si lámal hlavu proč potkávám na silnici tolik aut. :lol:

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

2Lovap minulý týden jsem přes Senec jel /byl jsem se "koupat" v Podhájské - doporučuju/. Před dávnými léty jsem se v Bernolákově pákrát parádně ožral /opil by bylo slabé/. Kamarád v Senci bydlel, v Bernolákově jeho rodiče a vinohrad.

• po 3 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Nejdřív Šternberk, potom Uničov, potom zase Šternberk, potom Olomouc, potom Přáslavice a teď kósek od Prostějova... Směji se lidem, kteří říkají "raději třikrát vyhořet, než se jednou stěhovat". Stěhování je brnkačka :-)

Odesláno

Zruč nad Sázavou, 5000 obyvatel.

Vesnice by byla lepší, maloměšťáci jsou snad ze všeho nejhorší.... Čuměj si tu do talířů a když chceš bejt in, tak musís těch 300m do krámu jezdit minimálně Audinou. Kdo to nedělá, je podle těch maloměstskejch kebulí pówl. Někdy mi z nich je zle, ještě že tu je i pár lidí se srdcem a hlavou na pravým místě ;-)

Odesláno
  Pavel napsal:
Nejdřív Šternberk, potom Uničov, potom zase Šternberk, potom Olomouc, potom Přáslavice a teď kósek od Prostějova... Směji se lidem, kteří říkají "raději třikrát vyhořet, než se jednou stěhovat". Stěhování je brnkačka :-)

Sákryš, jsem z Uničova, teď dočasně v Praze, výhledově opět Uničov .... :)

Odesláno

Posledních sedm let Praha, předtím dva roky Zlín, ale do té doby nejkrásnější místo v republice: Uherské Hradiště a nebo ještě lépe čtvrť Jarošov. Tam jsem se narodil. Ano, to je ten Jarošov s (dnes již bývalým) pivovarem, jak o tom zpívají ti idioti z Argemy :)

Odesláno

Plzeň - Prazdroj všech piv, Gambrinus, Fernet Stock, Božkovský Rum, Bohemia sekt. No není ta Plzeň krásné místo pro život :D

Odesláno (upraveno)

Podskalí pod Vyšehradem

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
  gandalf napsal:
2Lovap minulý týden jsem přes Senec jel /byl jsem se "koupat" v Podhájské - doporučuju/. Před dávnými léty jsem se v Bernolákově pákrát parádně ožral /opil by bylo slabé/. Kamarád v Senci bydlel, v Bernolákově jeho rodiče a vinohrad.

koupat v Podhájske? prdlajs, ležet a funět jak hroch! Taky jsem tam párkrát byl, je to prima na bolavý záda a tmavý Šariš mi šmakuje.

Jo a málem bych zapoměl, jsem z Vysočiny, kousek od Velkého Meziříčí.

Upraveno uživatelem PepaSFI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...