Mareka01 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Vím, že je mezi námi na fóru min jeden ze zaměstnanců firmy Deal (už jsme se spolu dříve potkali).Mohl by se mi ozvat, popř mne může někdo nasměrovat na jeho nick? Potřeboval bych přes ně objednat nějakou drobnost od AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Trochu to tu oživím, v poslední době jsem v Dealu až moc často, řešíme problém s Tudory v rámci záruky. Předně musím zdůraznit, že paní Simona a pan Petr jsou velmi vstřícní, takže je to celé aspoň v tomhle ohledu fajn. Bohužel ale Deal nejsou pro Tudor autorizovaný servis, tak se hodinky posílají k Bechyněmu, kde se jim zatím nějak nedaří. Proto budu muset absolvovat tohle kolečko ještě jednou, což je ale jiný příběh... Každopádně Deal klenotnictví zatím jen dobrá zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 V Dealu jsem kupoval sice jiné zboží, než hodinky, nicméně spokojenost. Vstřícný přístup, ochota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Pozor, prodejna je v rekonstrukci a to do cca poloviny října. Na stránkách o tom sice informují, ale dle mého trochu nešťastně, nebo jsem přehlédl datum (píší od této soboty, ale které?). E-shop a hodinář funguje, ale možnost vyzkoušet si dražší kousky je omezená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Nad Dealem se může člověk jen pousmát nebo slabší povahy zaplakat. Deal už je dávno prodaný Hodinářství Bechyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Velice pozitivní zkušenosti s Deal klenoty, dnes už vlastně Bechyně, v Ostravě. Pan Petr je člověk na svém místě s profesionálním jednáním a znalostmi. Koupil jsem tam PRX, která mi po dvoudenním domácím nošení přišla nepohodlná na mém úzkém zápěstí. Hodinky jsem po důsledné kontrole ze strany servisu vrátil a vyměnil je za nové Conquesty v 38mm. V budoucnu se sem určitě vrátím. Přál bych jim a také Ostravsku, aby byli také AD Rolexu. Tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Otevru stranky Dealu a ono me to hodi na Bechyneho... @Peta-Biker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Bechyně Deal před nějakým časem koupil, tak asi proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se