Kalifx Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Jde o tohle... Momentálně mám hodinky, který mně absolutně vyhovujou. Pak mám ještě jeden dlouhodobej cíl. Ten není nesplnitelnej, ale finančně přece jen trochu náročnější. Uskutečnitelný, řekněme v horizontu dvou, možná tří let. Ale co do tý doby? Nehledě na riziko, že případný nákup "vysněnejch" nic nevyřeší. Ale most přejdem až k němu dojdem... Moje srdcovky jsou hodinky s velkým "B" (alespoň to už teď vím) a plánuju nákup instalatérského "P". Možná je koupím, možná ne. "B" mně stačí. A ty už mám. Tak co s načatým hodinkovým životem? Ostatní podstatný značky ve stejným segmentu jsem vyzkoušel, HH mě zase tolik neláká. Ba co víc, neláká mě valně ani zbytek současný produkce velkýho "B". Čím se tedy zabavit v hodinkovým přechodu? Zapomenout na Chronomag? Nosit Casia. Nosit Festiny? Nosit podvazky?... Odejít na ropnou plošinu? Do armády? S provazem do lesa?... Je ještě někdo z vás podobně "vykořeněnej"? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. září 2010 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2010 A froté ručníky doma máš? Libore mám. A každý den se systematicky masíruju po směru hodin(k)ových ručiček alespoň 27 minut a ani to nepomáhá.
B.F.G. Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Možná teda prodloužit tu dobu? Tahle je ještě lepší: U Buchtíka na židli, leží buchta s povidly. A nikam neběhej...
maty Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 A co prodat co mas a pak hned koupit znovu o neco draz to samy?
bandicoot Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Vítej v klubu. Na rozdíl od tebe já ani nemám ten cíl. Mám vše a vůbec netuším proč po rozhlížím dál. Ale ono to vlastně tak je u všeho, co člověka zajímá a baví. Tady je to navíc uměle podpořeno spolubojovníky se stejnou diagnózou. Nemá to řešení. Dokud budeš tady vždycky budeš hledat, protože to je motor fóra a ač sám budeš spokojen, odrazí se na tebe ten zdejší duch. ...vlastní zkušenost z Knife.
jiriskopal68 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Ahoj v podstatě souhlasím s bandim, jsi v pasti ze které není úniku, ale buď v klidu, nejsi v tom sám
Dantechno Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Ahoj Martine, ja mam ted taky nejakou krizi ..... nevim co chci , nevim jestli vubec neco chci ... 1 1
gougy Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Krom té luxusní fotky je vše v naprostém normálu, řekl bych, že jsi v záviděníhodné situaci, jsou horší pacienti, co navíc "prostě nemůžou prodat" ani to, co už na ruku opravdu nedají...
long Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Zkusím radu.ZAČNI SI BUDOVAT současně s možným nákupem dalších kousků na každodenní nošení LEHKOU VINTAGE SBÍRKU.Dostaneš se tam kde je kouzlo historie.Je to takové pohlazení.
Milis Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Vykašli se na hodinkovej cíl - stejně žádnej nemáš. Buď jak motýlek - přelítej si z kytky na kytku, pososávej nektárek a užívej si, jakej seš parádník. Vyčleň si na blbnutí 50 až 100k a střídej to. A až ten budget při nevýhodnejch prodejích po tisícovkách rozfrcáš, doplň ho a pokračuj. Až tě to přestane bavit, taks už všechno viděl. 1
Návštěvník Ondra Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Jestli ti tenhle stav vydrží aspoň půl roku, tak jsi zvítězil a na chronomag rychle zapomeň
Kalifx Odesláno 25. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Kurňa chlapi, díky za rady a postřehy. Asi nejlíp mně zatím vyhovuje Milisovo úhel pohledu. Nejspíš proto, že je to to, co jsem chtěl slyšet. Asi nejsem stavěnej na nějaký dlouhodobý hodinkový vztahy a spíš mě baví něco jako hodinovej hotel. Just fun.
Kalifx Odesláno 25. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2010 A co prodat co mas a pak hned koupit znovu o neco draz to samy? Momentálně jsou jediný hodinky co mám Herculesy (plus Casia ), takže tahle cesta není minimálně z technickýho hlediska možná. Vítej v klubu. Na rozdíl od tebe já ani nemám ten cíl. Mám vše a vůbec netuším proč po rozhlížím dál. Ale ono to vlastně tak je u všeho, co člověka zajímá a baví. Tady je to navíc uměle podpořeno spolubojovníky se stejnou diagnózou. Nemá to řešení. Dokud budeš tady vždycky budeš hledat, protože to je motor fóra a ač sám budeš spokojen, odrazí se na tebe ten zdejší duch. ...vlastní zkušenost z Knife. Tak nějak to asi dopadne Bandi. Nejspíš se jedná o klasický syndrom vyhoření. Zkusím radu. ZAČNI SI BUDOVAT současně s možným nákupem dalších kousků na každodenní nošení LEHKOU VINTAGE SBÍRKU. Dostaneš se tam kde je kouzlo historie. Je to takové pohlazení. Tohle bohužel nemá šanci na úspěch. Já prostě potřebuju hodinky nosit. Vždyť i ty nejvhodnější vintážky pro mě (Autavie) jsem nakonec prodal. A navíc mě nebaví jakékoli hodinky hromadit. Dvoje už jsou skoro moc.
spiderer Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Kalifx - tak "hodinkovej" hotel je dobrej Taky ho rad vyuzivam, nastesti uz nekumuluju a tocim jedny hodinky a neustale hledam ty prave, o kterych jsem cim dal vic presvedcenej, ze neexistuji Mozna az mi prodas zpatky Herculesy tak je budu mit doma a dam si k nim listecek "jestli me prodas tak ti ruka upadne" a maximalne k nim dokoupim nejaky do dvojky, ale zbavovat se jich je asi hrich, ty hodinky maji vsechno co jsem v hodinkach hledal, jsou velky, dostatecne macho, od nejlepsi firmy na svete (ano ) a celkove kdyz to vezmu kolem a kolem, tak za stejny penize v tuhle chvili nic lepsiho koupit nejde = je blbost je nemit PS: Taky jsem rad, ze uz me presly myslenky na blbnuti s korunkou, Rolex pro me v tuhle chvili neni to pravy a vzhledem k tomu, ze se mi pomalu (spis rychleji) ale jiste dobira sortiment Breitlingenu tak za chvilku asi tyhle hodinkovy martyria ukoncim, a pokud by to dopadlo stylem Hercules + B-1 (nebo Airwolf) tak budu asi spokojenej parchant.. Mozna je to i tim, ze po nejake vyssi lize jako JLC, PP atd netouzim, a z meho segmentu uz neni moc z ceho vybirat, tak to treba vyjde
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 ...Momentálně mám hodinky, který mně absolutně vyhovujou.Absolutně bych si tvrdit netroufal, ale jsme na tom stejně. ...Pak mám ještě jeden dlouhodobej cíl. Uskutečnitelný, řekněme v horizontu dvou, možná tří let.Tady jsme na tom úplně stejně. ...Čím se tedy zabavit v hodinkovým přechodu?Asi to budu řešit občasným impulzivním nákupem vintážních Seiko, jenže ty tu vazbu z minulosti na ně nemáš. Anebo nějakými ulítlými digitálkami, které budu následně rozdávat příbuzenstvu.
ricous Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 (upraveno) Kalife asi nejlíp to popisuje tvůj výraz "syndrom vyhoření". Já měl tu smůlu, že jsem si své dreamwatche (PO) pořídil strašně brzo po onemocnění chronobundusem, chyběla mi u nich ta dlouhá doba střádání, shánění, těšení se - šlo to moc rychle. Když už byly na ruce, tak jsem toužil po něčem jiném a obměňoval, abych se k PO několikrát vracel. Teď vím, že se budu "plácat" v cenové relaci 20k s tím, že si na PO našetřím, ale na nové. A ty už budou definitivní, možná, snad. A nebo taky ne... Upraveno 25. září 2010 uživatelem ricous
spiderer Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 To chce Rolex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prave, ze me to tak nejak postupne preslo a kdyz jsem mel ty Herculesy co ma ted Kalif, tak jsem si spocital, ze bych za Rolady musel dat skoro trikrat tolik a dostal bych hodinky u kterych bych se citil, ze jsem sel dolu..bohuzel Uz to vlastne odstartovaly ty IWC kde jsem ziskal pocit, ze doplatit si za downgrade moc smysl nedava a bohuzel uz me korunka zacina zajimat cim dal tim min.. ale treba zase nekdy prijde obdobi, kdy se to vrati a ty GMT IIc budu znova chtit (mozna az vyzkousim vsechny Breitlingeny co mi jeste chybi)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se