Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

[Ještě bych moh třeba taky sbírat použitý náplastě

:))

Vzdycky, kdyz jsem chtel nejake hodinky koupit nebo vymenit a pak dal jsem si brcko (rozumej cigaretu konopi), uplne me to preslo a zdalo se mi to zbytecne :) Jako by si to THC sedlo na ty chronobundi receptory a vytesnilo ty myslenky na neustale uspokojovani hodinkove touhy. Podle me chronobundus je regulerni zavislost a da se vylecit jedine tim, ze se vytlaci jinou cross-zavislosti/substituci. Nebo pak zbyva abstinence (hodinky nenosit, nestudovat) a abstak :) Ale pak je clovek svobodny...

Odesláno

To je syndrom vyhoření, budeš se muset obrátit na něco úplně jiného, abys zapomněl. Co třeba sport ?

Já sportuju 4xtýdně a nepomáhá to...Akorát mám extra hodinky na sport :)
Odesláno

Ve spojitosti s tím brčkem má syndrom vyhoření docela zajímavou pointu ;)

A pak už jen přejít na šalvěj divotvornou, to pak leckoho přejdou roupy... (úplně...)

Jinak, léky bych taky potřeboval, prodejní vlákno je zasviněné tolika krásnými kousky, že přemýšlím, čeho se zbavit abych mohl koupit... :suicide_anim:

Odesláno

Bereš to za špatný konec, ale to jen proto, že hulíš seno  :lol:.

Kdybych nehulil, tak chlastám...To mám zjištěný, takže jdu cestou menší společenské nebezpečností a mám v podstatě jen 4 závislostí:

hodinky, seno, sport, kafe

No a samozžejmě rodina vysoko nade vším...

Odesláno

Čéče Romane rada je to dobrá. O tom není sporu. Je tam sice pár drobností, jako že komiksy jsem dost dlouho sbíral a bojím se, jestli jsem v nich náhodou neutopil stejně peněz jako v hodinkách :D a kufr angličáků jsem už dávno věnoval synovcům. :) Ale něco zkusím vymyslet. Škoda, že už se nesbíraj céčka... Koupil bych jich vagon a po zbytek života je měnil.

to není o sbírání a hromadění, to nemá cenu... Jako mladej, hubenej vlasatec jsem chtěl emerickýho párkra. Neměl a teď ho mám M65... a přichází chvíle blaženosti (teda jen chvíle) John Lennon mysim někde řek, že si v Británii každej rocker pamatuje den, kdy si koupil první martensky, a já si teď koupil červený cherry jako výraz skutečnosti, že eště nejsem starej, a přichází chvíle blaženosti (teda jen chvíle), když jsme na dovolený s rodiči žrali paštiky, chtěl jsem sedět u móóóře v hospodě a teď tam sedím, přichází chvíle blaženosti (teda jen chvíle)... no a těhlech chvílí se snažím hromadit co nejvíc a nejpestřejší, aby nezevšedněly. Třeba teď se těším na falešný žuby :D

Tomu říkám kreativní rada. Ještě bych moh třeba taky sbírat použitý náplastě :D ... A všechno nejlepší, Fanošu. :)

pošli mi adresu, jednu mám teď z nohy
Odesláno

4 Kalifx - stalo se mi to a momentálně mám naprosto jasno,že jsem skončil s nějakýma nákupama - dnes mi došly letecké Primky,digitálky už mne nějak neberou,hodinky celkově mne nějak neberou......poslední dobou. Koupil jsem něco,co má za sebou nějaký "příběh",velikost je tak akorát(nějak mi móda obr kousků nesedí,jak je to větší,než 42 mm ,tak to o něco masakruju - některá G-čka by mohly vyprávět :lol: ).....dnes jsem prostě spokojenej.

Neříkám,že to třeba za pár dní nebude jinak...ale dneska jo.

A i kdybych si už jiné hodinky nekoupil.....za ty roky,co jsem tady,považuju lidi tady za známé,kamarády a tak(že se třeba s někým nemusíme,nebo jsme rozhádaní - to je normální i v rodinách).....i kdybych nenosil nic,tak sem asi kvůli lidem nakukovat budu.

S provazem do lesa rozhodně nechoď :)

Odesláno

Zkusím radu.

ZAČNI SI BUDOVAT současně s možným nákupem dalších kousků na každodenní nošení LEHKOU VINTAGE SBÍRKU.

Dostaneš se tam kde je kouzlo historie.

Je to takové pohlazení.

To je presne. U me to funguje cca rok v pohode, ikdyz ja jel spis levny hodinky.

Zbyvaji mi jeste oblekovky - nevim jestli starsi Grand Seiko nebo novy Primacky kalibr, pripadne jeste Nomos.

Pribyla mi rodina, resim koupi baraku a stehovani, prachy nic moc, takze mam ted celkem klid:-) Zlaty vintage! A za rok dva uvidime:-))

Odesláno (upraveno)

Mne uz asi definitivne hrabe. Chronobundus mi zase hryze v mozku a vysledkem je toto. Hodinky uz mam v hlave nekolik mesicu, ale posledni tyden si rikam, ze je proste musim mit. Je to chronograf jednoducheho vzhledu (remake 60. let) bez zbytecne prezdobenosti s mym oblibenym rozvrzenim subciselniku 3-6-9. Jenze ta znacka. K TH mam dost rezervovany vztah (eufemisticky receno) a nejsem si uplne jisty, ze bych je mohl mit jako "definitivni" hodinky (neboli jedine hodinky na dlouhou dobu). Byt na ciselniku napr. Longines, hned by to bylo veselejsi. Navic pri predstave vymeny Rolexu za TH mi beha mraz po zadech. Zaroven si uvedomuju, ze je to malicko substituce za rolexacke "pre-daytony", ktere se mi moc libi. Nevyhodou je zaroven strojek, ktery neni originalne chronografovy, ale modul stopek je pridelany dodatecne (ale to by vyzadovalo presnejsi posouzeni a nazor hodinare) a o neco snizena robustnost, ktera je dani za vyssi komplikovanost (ve srovnani s jednoduchymi triruckovymi modely, ke kterym prirozene tihnu). Vyhodou je naopak cena, vejdou se pod 2k EUR. No, mam dost casu premyslet, dalsi vetsi hodinkova investice neprijde na radu driv nez za rok ci dva, ale v hlave mi teda lezi, to jo.

Tag Heuer Carrera CV 2113 (nebo 2114, ktera ma navic vnitrni tachymetrickou stupnici), fotka je ze starsiho katalogu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

EDIT: Jeste fotka krasnych hodinek, ktere jsou predchudcem soucasneho modelu (zdroj/source: www.flickr.com)

Posted Image

Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...